Vijf tips voor een origineel cadeau voor Moederdag

RSS
Vijf tips voor een origineel cadeau voor Moederdag

Vijf tips voor een origineel cadeau voor Moederdag

Het weer bijna zover: moederdag. En daarmee begint de jaarlijkse zoektocht naar een origineel cadeau, waarmee jij kunt laten zien dat je jouw vrouw of vriendin waardeert én nog steeds sexy en aantrekkelijk vindt. Om jouw zoektocht makkelijker te maken, hebben we vijf tips voor een spannend en uitdagend Moederdagcadeau voor je op een rij gezet.

 

  1. Lingerie: laat je vrouw zien dat je haar nog steeds aantrekkelijk en mooi vindt! Een mooi setje (slipje en bh), een sexy babydoll, of een uitdagende bodystocking; ze zal zich hierin op en top vrouw voelen.
  2. Massageolie: ook ’s avonds is het gelukkig nog steeds moederdag. Verwen je vrouw of vriendin met een heerlijke massage en wie weet wat de nacht dan brengt.
  3. Bodypaint: het staat je natuurlijk vrij om de avond voor Moederdag jouw cadeau alvast te geven. Bodypaint is een leuk cadeau, waarmee je gegarandeerd samen een hoop plezier kunt beleven. Laat haar lekker liggen en beschilder haar met de mooiste patronen. En daarna? Dat laten we over aan jullie fantasie: neem samen een douche, lik het van haar lichaam, of was haar met een warm, zacht washandje weer schoon.
  4. Geishaballetjes: met geishaballetjes geef je een impuls aan jullie sexleven. En dat is altijd fijn, want na een zwangerschap en bevalling is dat er misschien wat bij ingeschoten. Bovendien kan zij met de geishaballetjes haar bekkenbodemspieren trainen, op een veel leukere en aangenamere manier dan met de oefeningen van de fysiotherapeut. En: sterkere bekkenbodemspieren leiden niet alleen tot een verbeterde blaasfunctie, maar ook tot intensere orgasmes! (Lees ook een review over de Celeste Geisha Ballen)
  5. Maskers: houden jullie van rollenspellen, of van wat spannendere sex? Dan zijn onze maskers zeker een aanrader. Met een masker op is het makkelijker om een rol aan te nemen en je meest spannende fantasieën werkelijkheid te laten worden. En voor de liefhebbers van SM hebben we ook strak vormgegeven maskers, die zeker bijdragen aan een onvergetelijke Moederdag-nacht.

Heb je hét cadeau nog niet gevonden? Probeer er dan in de weken voor Moederdag eens achter te komen waar je vrouw of vriendin het meeste behoefte aan heeft. Rust? Ontspanning? Of juist wat meer spanning? Afhankelijk van haar antwoord, kun jij een cadeau zoeken dat past bij haar behoefte. Kijk daarvoor ook eens bij onze cadeautips, bij de speeltjes voor haar of bij de BDSM-artikelen.

 

Succes!

Vorige Blog Volgende Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden