De 10 beste cadeaus voor onder de kerstboom

RSS
De 10 beste cadeaus voor onder de kerstboom

De 10 beste cadeaus voor onder de kerstboom

Of je nu uitgebreid kerst viert of alle drukte aan je voorbij laat gaan: een cadeautje onder de kerstboom is altijd welkom. Verras je geliefde met een van onze top 10-kerstcadeaus of verwen jezelf met deze fijne presentjes. En, helemaal leuk: je krijgt de hele maand december 35% korting op ons volledige assortiment, dus sla je slag!

 

  1. Wat dacht je van een sexy bodystocking? Zie je het voor je? Je zit aan het kerstdiner, met een feestelijke jurk aan, waaronder je deze verleidelijke bodystocking draagt. Maar als jij je ’s avonds uitkleedt, dan begint het feest eigenlijk pas echt…
  2. Een vibrerend slipje in chique zwart of verleidelijk (en kerstig) rood, is natuurlijk ook een goed cadeau. Niemand heeft in de gaten dat jij geen standaard slipje draagt en jouw kerstdagen worden er heel spannend van!
  3. In de decembermaand staat ‘tijd voor elkaar’ bij veel mensen hoog op de agenda. En om die tijd met je geliefde nog fijner te maken, is een goede massageolie zeker welkom.
  4. En als je dan toch al bezig bent met een fijne massage, kies er dan ook nog wat vreugdeverhogende accessoires bij: een massagehandschoen (ontspant de spieren en maakt de huid soepel) of een stevige massageroller.
  5. Of ga helemaal creatief uit je dak en maak een kerstkunstwerk van je geliefde met onze bodypaint. Kun je ook voorafgaand aan de massage doen, dan maak je er gegarandeerd een leuke avond en wilde nacht van.
  6. Ben je meer op zoek naar speeltjes voor onder de boom? Dan zijn onze vibrerende eitjes een origineel en spannend cadeau. Zo maak jij iedere familiebijeenkomst tot een opwindende gebeurtenis: geef de afstandsbediening aan je partner en wacht af wanneer hij of zij de eitjes laat trillen. Voer dan nog maar eens een geanimeerd gesprek met tante Thea en oom Henk .
  7. Een cockring zorgt voor extra plezier tijdens koude winternachten en is dus een welkom cadeau onder de boom. Dit speeltje zorgt voor een hardere erectie, die ook nog eens langer duurt. Een prima invulling van ‘tijd voor elkaar’ dus, wat ons betreft!
  8. Heb je met Kerst of Oud & Nieuw een gekostumeerd bal? Wat dacht je dan van dit prachtige gouden vlindermasker, geïnspireerd op de Venetiaanse maskers. Daar maak je indruk mee op het bal, maar daarna in de slaapkamer ook!
  9. Een mooie witte boa maakt iedere feestelijke outfit af. En na het feest, gebruik je de boa om je partner helemaal gek te maken. Streel zijn of haar hele lichaam met de zachte veertjes en voer zo de spanning op.
  10. Ben je op zoek naar kleine cadeautjes die niet zoveel kosten? Denk dan aan onze standjes-dobbelstenen of speeltjes-dobbelstenen. Leuke, kleine cadeautjes, voor gegarandeerd bedplezier!

Vorige Blog Volgende Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden