Blog — tips

RSS
Goed beffen in 4 eenvoudige stappen

Goed beffen in 4 eenvoudige stappen 0

Mannen staan erom bekend dat ze houden van orale seks, maar vrouwen doen daar niet voor onder. Dus als je jouw vrouw of vriendin echt een plezier wilt doen, dan verwen je haar met deze vier beftechnieken. Je kunt haar daarmee een intens orgasme bezorgen en, een leuk extraatje voor jou, grote kans dat ze zo opgewonden raakt dat ze jou ook nog wel een goede blow job wil geven.
5 tips voor de perfecte blowjob

5 tips voor de perfecte blowjob 0

Voor de meeste mannen is orale seks het ultieme genot. Misschien komt het daardoor dat er zoveel verschillende termen zijn om deze actie te omschrijven. Pijpen, (af)zuigen en een blowjob geven, zijn echter de meest gebruikte termen. Maar hoe je het ook noemt, met deze vijf tips geef jij voortaan de beste blowjob ever.
Boost je Sexleven

Boost je Sexleven 0

Geniet jij optimaal van seks, of vind je het zo langzamerhand eigenlijk een beetje een saaie bezigheid? Hoewel dat heel jammer zou zijn, ben je daarin dan zeker niet de enige. Veel mensen vinden hun sexleven na verloop van tijd niet meer zo spannend, of zelfs een regelrechte sleur. Als jij ook in die fase zit, kom dan nu in actie! Want je sexleven een goede boost geven is niet zo moeilijk en komt je relatie ook ten goede: sleur in je sexleven betekent vaak ook sleur in de rest van je relatie.
Vijf tips voor een origineel cadeau voor Moederdag

Vijf tips voor een origineel cadeau voor Moederdag 0

Het weer bijna zover: moederdag. En daarmee begint de jaarlijkse zoektocht naar een origineel cadeau, waarmee jij kunt laten zien dat je jouw vrouw of vriendin waardeert én nog steeds sexy en aantrekkelijk vindt. Om jouw zoektocht makkelijker te maken..... 5 Cadeau tips
Tips om je bekkenbodemspieren te trainen

Tips om je bekkenbodemspieren te trainen 0

Ongeveer 40% van de vrouwen heeft last van haar bekkenbodemspieren. Soms omdat ze te veel op spanning staan, maar meestal omdat de spieren zijn uitgerekt door een zwangerschap of een bevalling. Of gewoon door het ouder worden; spieren die je niet traint, worden ..... Bekijk alle Tips