Fifty shades of grey: assortiment erotische shops blijvend veranderd

RSS
Fifty shades of grey: assortiment erotische shops blijvend veranderd

Fifty shades of grey: assortiment erotische webshops blijvend veranderd

Wil jij weten welke sextoys en spannende hulpmiddelen van Fifty grades of grey er tegenwoordig te verkrijgen zijn? Gewoon, online vanaf je bank (of bed) te bestellen? Lees dan deze blog, want hierin praten we je helemaal bij!

Het boek en de film Fifty shades of grey hebben miljoenen lezers en kijkers een boeiend en opwindend kijkje gegeven in de wereld van de BDSM. Echte liefhebbers van deze sexuele stroming waren overigens niet altijd tevreden over hoe het in beeld werd gebracht, maar uiteindelijk heeft het toch taboedoorbrekend gewerkt.

Je hoeft niet meer naar de bouwmarkt

In eerste instantie zochten lezers en kijkers die geïnspireerd waren vooral hun toevlucht tot bouwmarkten, om in grote hoeveelheden touw en tape in te slaan. En iedereen had het erover. Ook mensen die nooit een boek lazen, hadden dit boek, en niet zelden ook de vervolgdelen, wél gelezen. Dat de film vervolgens een mega-kaskraker werd, was dan ook niet echt een verrassing. En het allermooiste effect: je hoeft niet meer naar de bouwmarkt als jij je ook hebt laten inspireren door het verhaal van Anastasia en mr. Grey.

Handboeien

Binnen de BDSM spelen handboeien een prominente rol. Ook in Fifty shades of grey zijn handboeien niet weg te denken. In onze webshop hebben we dan ook een ruime keuze, in allerlei kleuren en materialen. Laat jij je binnenkort ook vastbinden als begin van een spannend erotisch spel?

Halsbanden

En als je handboeien niet genoeg vindt, of een beetje te saai, kijk dan ook eens bij de halsbanden. Dan weet je zeker dat jij je partner precies krijgt waar je hem of haar hebben wilt!

Touw en tape

Niet genoeg? Wil je zeker weten dat jij, of jouw partner, voorlopig nergens meer heen gaat? We hebben, naar goed Fifty shades voorbeeld, een bijzonder uitgebreide collectie touw en tape! Ook in verschillende kleuren en materialen, natuurlijk. En altijd van goede kwaliteit, want het is niet de bedoeling dat je zelf makkelijk loskomt, toch?

Maskers

Wil je zeker zijn dat jij of je partner niet ziet aankomen wat er gebeurt? Zodat jullie sexuele spel nog opwindender is en je andere zintuigen zeker weten op scherp staan? Dan is een kijkje bij onze maskers een absolute aanrader! We hebben maskertjes die alleen je ogen bedekken, maar ook complete gezichtsmaskers. Leef je uit!

Gags, tepelklemmen, zweepjes en elektroshock-producten

Nog niet genoeg spanning? Met onze gags, tepelklemmen en zweepjes voer jij de spanning op tot grote hoogte en beleef je minstens zoveel plezier met elkaar als Anastasia en Mr. Grey op hun meest erotische momenten. En als je echt helemaal los wilt gaan en je partner volledig onder de duim wilt houden, dan kunnen we je vast verblijden met onze elektroshock handschoenen en andere elektroshock-artikelen: daarmee prikkel je jouw partner met een intensiteit die jij kiest.

Verleidelijke lingerie

Ben je zover? Ga jij met onze speeltjes een paar hele spannende dagen en nachten tegemoet? Dan kan een mooi en sexy lingeriesetje eigenlijk niet ontbreken. De spanning begint natuurlijk al bij het voorspel. Je windt elkaar op, steeds meer, totdat je niet weet hoe snel jij je kleren moet uitdoen. En dan wil je iets moois aanhebben toch? Want de spanning moet niet verdwijnen bij de aanblik van een uitgelubberde boxershort of een slecht zittende bh.

Respecteer elkaars grenzen 

Wat we je nog wel graag meegeven: hoe ervaren of onervaren je ook bent in de wereld van de BDSM, vergeet nooit goede afspraken te maken en elkaars grenzen te respecteren. Want seks is lekker en leuk, maar alleen als beide partijen dat vinden. Hou er met onze gags bijvoorbeeld rekening mee dat degene die hem draagt niet meer kan praten. Een stop-gebaar afspreken kan dan handig zijn.

Een boost in je sexleven geeft ook je relatie een boost

En verder? Wij zijn blij dat het taboe op sex, ook op wat ‘extremere’ sex ten dele verbroken is door Fifty shades of grey. Sex is wat ons betreft een prettige bezigheid tussen twee (of meerdere) mensen en een volstrekt natuurlijk activiteit, waar wij graag aan bijdragen. Want iedere sexuoloog zal het je kunnen vertellen: een goed sexleven draagt bij aan een betere relatie!

Veel plezier!

Vorige Blog Volgende Blog

  • Studio Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden