Shots merken

Shots merken

 

Onze merken: hoogwaardig, uniek, innovatief én van Nederlandse bodem

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en van Nederlandse bodem. Dat vinden we belangrijk, want we willen jou alleen producten aanbieden waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen: een sextoy die al snel kapot is, een mooie bh of een stoere boxershort die niet lekker zit, vergroot jouw sexuele plezier niet.

Ons doel is om jou (nog) meer plezier in je sexleven te geven. Daarom gebruiken we innovatieve materialen en unieke ontwerpen. Onze populaire sextoys-merken zijn onder andere Shots Toys, S-Line, Sono, Cuore en Ouch! Voor lingerie hebben we gekozen voor Le Désir, De Namour en Goodfellas.

Je bestelt de producten van Shots bovendien rechtstreeks bij de fabrikant, waardoor je ook nog eens een eerlijke prijs betaalt!

Klik op het merk van je keuze

Hieronder zie je een overzicht van alle merken die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Zoek je heel gericht iets van een bepaald merk? Klik dan op het merk van je keuze en je krijgt gelijk een overzicht van alle producten die wij hebben van dat merk.

Discreet online bestellen

Bij alle producten staat aangegeven wat de voorraad is. Bestellingen, geplaatst voor 22.00 uur, worden de volgende werkdag door PostNL bezorgd. En we verpakken je bestelling discreet, dus aan de zending is niet te zien wat er in zit en waar hij vandaan komt. Bovendien betaal je bij bestellingen vanaf €50 geen verzendkosten.

 

Shots eigen merken

Be Good Tonight
ManCage
SLT
Chrystalino
Mjuze
Sono
Cuore Romantico
Ouch! 
Switch
Discretion
Pharmquests
Touché
Dolls
Plug & Play
VIVE
ElectroShock
Pumped
Elegance
RealRock
Feelgood vibe
Retro
Fist It
Rich
G.C.
S-Line
Heat
S-Line Dolls
Innovation
Sexercise
Irresistible
Sexy Candy
Jìl
Sexy Socks
Loveline
Shots Lubes & Liquids
Lube Bar
Shots Toys
Luna
Simplicity

 

Partners van Shots

Adrien Lastic
All Black
Aneros
Bathmate
Bijoux Indiscrets
CalExotics
COTR Inc.
Crisco
Doc Johnson
Durex
Earthly body
ElectraStim
EXS Condooms
Fun AF
GreenRoads
HOT