Shots merken

Shots merken

 

Onze merken: hoogwaardig, uniek, innovatief én van Nederlandse bodem

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en van Nederlandse bodem. Dat vinden we belangrijk, want we willen jou alleen producten aanbieden waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen: een sextoy die al snel kapot is, een mooie bh of een stoere boxershort die niet lekker zit, vergroot jouw sexuele plezier niet.

Ons doel is om jou (nog) meer plezier in je sexleven te geven. Daarom gebruiken we innovatieve materialen en unieke ontwerpen. Onze populaire sextoys-merken zijn onder andere Shots Toys, S-Line, Sono, Cuore en Ouch! Voor lingerie hebben we gekozen voor Le Désir, De Namour en Goodfellas.

Je bestelt de producten van Shots bovendien rechtstreeks bij de fabrikant, waardoor je ook nog eens een eerlijke prijs betaalt!

Klik op het merk van je keuze

Hieronder zie je een overzicht van alle merken die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Zoek je heel gericht iets van een bepaald merk? Klik dan op het merk van je keuze en je krijgt gelijk een overzicht van alle producten die wij hebben van dat merk.

Discreet online bestellen

Bij alle producten staat aangegeven wat de voorraad is. Bestellingen, geplaatst voor 22.00 uur, worden de volgende werkdag door PostNL bezorgd. En we verpakken je bestelling discreet, dus aan de zending is niet te zien wat er in zit en waar hij vandaan komt. Bovendien betaal je bij bestellingen vanaf €50 geen verzendkosten.

Bad Romance ManCage Shots Toys
Be Good Tonight
Mjuze Shots Deluxe
Boom Ouch! Shots Lubes & Liquids
Bottom Line Ouch! Brown Shots Fun
Chrystalino Ouch! Deluxe Simplicity
Cuore Romantico Ouch! Elegant Series SLT
ElectroShock Pharmquests Sono
Fist It
Plug & Play Tarzan
Funny Condoms Pumped  Touché
G.C. RealRock  VIVE
Hiky Retro
Jìl Rich
Loveline S-Line
Lube Bar Sexmachine
Luna Shine Box