5 tips voor de perfecte blowjob

RSS
5 tips voor de perfecte blowjob

5 tips voor de perfecte blowjob

Voor de meeste mannen is orale seks het ultieme genot. Misschien komt het daardoor dat er zoveel verschillende termen zijn om deze actie te omschrijven. Pijpen, (af)zuigen en een blowjob geven, zijn echter de meest gebruikte termen. Maar hoe je het ook noemt, met deze vijf tips geef jij voortaan de beste blowjob ever. Misschien wordt jij ook wel een perfect Seksdiva.

Bouw het rustig op

Neem de tijd. Je hoeft niet gelijk daadkrachtig aan de slag te gaan, je kunt ook eerst de spanning opbouwen. Dat is veel leuker en opwindender, want daarmee geef je zijn fantasie ook de ruimte. Hij kan alleen maar raden wat je gaat doen en dat maakt het niet alleen spannender voor hem, zo ziet hij dat jij er ook plezier aan beleeft (en als dat niet zo is, dan moet je wellicht overwegen om dit onderdeel uit jullie sexleven te schrappen). Als je gelijk op je doel afgaat en direct begint te zuigen, dan kan dat wat mechanisch over komen, alsof je het eigenlijk zo snel mogelijk achter de rug wil hebben.

Dus, begin rustig met strelen en zoenen op allerlei plaatsen op zijn lichaam en blijf nog even van zijn geslachtsdeel af. Daar werk je langzaam naar toe. Als je de spanning hebt opgebouwd, dan pas neem je hem in je mond. En ook dan doe je het allemaal nog rustig aan. Geen snelle bewegingen, niet hard zuigen, maar zachtjes likken en langzaam het tempo opvoeren.

Heb ook aandacht voor de rest van zijn lichaam

Zijn ballen zijn uitermate gevoelig. Die kun je ondertussen dus ook zachtjes strelen, zoenen of voorzichtig in je mond nemen. Ook het perineum (het stukje tussen zijn ballen en zijn anus) is een gevoelig plekje, en sommige mannen vinden het heerlijk als je daar zachtjes overheen wrijft of een beetje druk zet.

Een buttplug of prostaattoy gebruiken terwijl je hem pijpt, is voor veel mannen ook puur genieten. Vergeet hierbij geen glijmiddel te gebruiken, anders is het aanmerkelijk minder genieten. En overleg dit van tevoren, of let heel goed op zijn lichaamstaal, want sommige mannen willen niets te maken hebben met speeltjes die anaal gebruikt worden. En, ook voor mannen geldt dat hun tepels heel gevoelig zijn, net als de binnenkant van hun dijen en hun oorlelletjes. Genoeg gevoelige plekjes dus, die je ter afwisseling tussendoor kunt stimuleren.

Gedraag je niet als een Duracell-konijntje tijdens het pijpen

Doe dus niet de hele sessie als een mechanisch opwindspeeltje voortdurend hetzelfde, maar wissel af. Zuig alleen aan zijn eikel, of neem hem juist helemaal in je mond. Lik langs het randje aan de onderkant van zijn eikel, of juist vanaf zijn ballen omhoog. Kortom, gebruik je fantasie, speel met hem en maak het onvoorspelbaar. Als je je maar realiseert dat zijn geslachtsdeel net zo gevoelig is als die van jou en dat je er dus voorzichtig mee om moet gaan. Geen enkele man vindt het fijn om te hard in zijn ballen geknepen te worden, en veel te hard zuigen is niet lekker, maar ronduit pijnlijk. En in dat kader moet je ook weten dat je moet zorgen dat je niet met je tanden langs zijn eikel komt, want dat is ook een pijnlijke zaak!

Verschillende standjes en locaties

Er zijn genoeg verschillende standjes om hem te pijpen. Veel mannen vinden het erg lekker als je op je knieën voor hem zit. Tip: gebruik een kussentje, dan hou je het een stuk langer vol. Hij kan ondertussen staan, of zitten op de bank of op een stoel. Als hij op zijn rug ligt, kan je ook op je knieën tussen zijn benen gaan zitten. Standje 69 leent zich ook prima voor een blowjob en het leuke voor jou is dat hij dan ondertussen jou ook (oraal) kan bevredigen.

Een andere locatie is natuurlijk ook heel opwindend! Je man of vriend ergens stiekem pijpen tijdens een saai feestje, of tijdens een bos- of strandwandeling is ook een spannende boost voor jullie seksleven. Zorg wel dat je weet waaraan je moet denken bij buitensex.

 

 

 

 

Vorige Blog Volgende Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden