Goed beffen in 4 eenvoudige stappen

RSS
Goed beffen in 4 eenvoudige stappen

Goed beffen in 4 eenvoudige stappen

Mannen staan erom bekend dat ze houden van orale seks, maar vrouwen doen daar niet voor onder. Dus als je jouw vrouw of vriendin echt een plezier wilt doen, dan verwen je haar met deze vier beftechnieken. Je kunt haar daarmee een intens orgasme bezorgen en, een leuk extraatje voor jou, grote kans dat ze zo opgewonden raakt dat ze jou ook nog wel een goede blow job wil geven.

Als eerste moet je weten dat je niet gelijk de clitoris hoeft te stimuleren. Dit is een bijzonder gevoelig plekje en is in het begin van jullie vrijpartij nog te heftig om mee te beginnen. Bouw het rustig op en lik of zuig haar clitoris pas als ze echt opgewonden begint te raken. Zorg ook dat ze, voordat jullie beginnen, zich gewassen heeft. Dat is voor jullie allebei prettiger: voor jou smaakt en ruikt het een stuk frisser en zij is niet voortdurend bezig (en afgeleid door) de vraag of ze niet onprettig ruikt en of jij het wel lekker vindt.

Stap 1: Bouw de spanning op

Ga niet gelijk op je doel af, maar bouw de spanning geleidelijk op. Dat doe je door eerst andere plekjes van haar lichaam te stimuleren, met je handen of je tong. Ga via haar borsten (haar tepels zijn heel gevoelig en staan direct in verbinding met haar clitoris!) en haar buik langzaam steeds verder naar beneden. Ondertussen heeft zij waarschijnlijk wel in de gaten waarheen het heen gaat en stijgt de spanning en daarmee haar opwinding. Als je beneden bent aangekomen, streel dan eerst de binnenkant van haar dijen en duw zachtjes haar schaamlippen uit elkaar.

Houd ondertussen haar lichaamstaal in de gaten (en blijf dat ook de hele tijd doen). Snellere ademhaling, heupen naar je toe gekanteld, gekreun: allemaal goede signalen. Keep up the good work! Blijft ze voor dood liggen, draait ze haar heupen van je weg: geen goed teken, dan doe je iets verkeerd. De handigste manier om dat op te lossen is gewoon om te vragen wat ze lekker vindt, maar je kunt ook iets anders proberen en kijken hoe ze daarop reageert.

Stap 2: zachtjes en rustig likken of zuigen

Nu ze opgewonden begint te raken, kun je de binnenste schaamlippen en de clitoris zachtjes likken of eraan zuigen. Maar houd het in dit stadium nog een beetje rustig. Ga nog niet met het puntje van je tong aan de slag, dat is te snel. Lik met een ‘platte’ tong, zuig zachtjes en maak langzame bewegingen. Je kunt straks het tempo gaan opvoeren.

Stap 3: het tempo opvoeren en desgewenst ook je vingers of een (anaal) speeltje gebruiken

Beweeg je tong wat sneller, zuig iets harder en zet eventueel ook je vingers in voor extra genot. Je kunt met een vinger bij haar naar binnen gaan, terwijl je ondertussen haar clitoris likt. Of je neemt heel even pauze om voorzichtig een anaaltoy in te brengen. Grote kans dat ze bijna gek wordt van verlangen als je haar zo op meerdere manieren stimuleert.

Stap 4: lik nu met het puntje van je tong

Ga met je tong wat naar boven en lik nu met het puntje van je tong haar clitoris. Dit voelt voor haar veel heftiger dan wanneer je dat met een platte tong doet. Als je nu ook het tempo opvoert, heb je grote kans dat ze klaarkomt. Is ze bijna zover? Blijf haar dan stimuleren op dezelfde manier, want een vrouw kan ineens haar orgasme ‘kwijt’ zijn. Van het ene op het andere moment kan het gevoel verdwenen zijn, als ze afgeleid raakt of als je ineens iets anders gaat doen. Is ze klaargekomen? Dan verandert haar clitoris in een extreem gevoelig lichaamsdeel, waar je nu echt vanaf moet blijven. Doorgaan met de clitoris stimuleren nadat ze is klaargekomen, is voor geen enkele vrouw prettig.

Als je haar zó lekker bevredigd hebt dat ze is klaargekomen, dan is het nadeel dat zij daarna waarschijnlijk niet zoveel zin in seks meer heeft. Als je zelf ook nog graag aan je trekken wilt komen, dan kun je beter stoppen met beffen voordat zij een orgasme krijgt. Hoogstwaarschijnlijk is ze nu helemaal in de stemming en brengt ze jou met alle plezier ook in hogere sferen. En als jullie allebei zover zijn, dan kun je het afmaken door haar te penetreren. Met een beetje mazzel komt zij dan ook moeiteloos klaar en als jullie het echt goed timen, komen jullie tegelijkertijd klaar.

Veel plezier!

 

 

Vorige Blog Volgende Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden