Review Geisha ballen – Celeste – Pleasure love balls – paars

RSS
Review Geisha ballen – Celeste – Pleasure love balls – paars

Review Geisha ballen – Celeste – Pleasure love balls – paars

Onze producten worden getest door een testpanel. Zij testen het product meerdere malen, om alle mogelijkheden te ervaren. Ook kijken ze naar de verpakking, het materiaal en de prijs-kwaliteitverhouding. Na meerdere testen schrijven ze een eerlijke en uitgebreide review, zodat het voor jou makkelijker wordt om een keuze te maken.

Een intenser orgasme door het gebruik van geishaballen 

Wat een uitvinding, deze Geisha ballen Celeste! Ze dragen niet alleen bij aan de seksuele opwinding (lees doorbreek de sleur), maar zijn ook nog eens een fijn hulpmiddel om sterkere bekkenbodemspieren te krijgen. Dubbel zo fijn dus en daardoor voor mij een echte aanrader!


Review Geisha BallenAls eerste zie ik de verpakking, waardoor ik een beetje schrik van het formaat. Hoe groot zijn die balletjes, dat er zo’n doos omheen moet zitten? Of zit er nog iets bij? De doos oogt mooi en er staat een duidelijke beschrijving van de inhoud op de verpakking. Als ik de doos open, zie ik de balletjes en valt het me mee. De balletjes zijn wel iets groter dan ik (als leek) had verwacht, maar het is de plastic binnenverpakking die zo groot is. Die kan volgens mij wel wat kleiner en dan het doosje eromheen ook. Want meer dan alleen de geishaballen zit er niet in. Scheelt ook weer qua afval.

 

Iets te grote verpakking, maar wel duidelijk

Ik haal de geishaballen uit de plastic binnenverpakking en merk meteen dat ze van heel zacht materiaal gemaakt zijn: soepele siliconen. Dit geeft mij meteen een gevoel van luxe en sensualiteit. Ik ben ook erg blij met de lus die aan het eind zit, zodat je zeker weet dat je ze er weer uit kunt halen. Daar maakte ik me toch een beetje zorgen over. Er hangt nog wel een chemische siliconenlucht omheen, maar goed, dat is een kwestie van schoonmaken en gebruiken, verwacht ik.

Sterkere bekkenbodemspieren én sneller een hoogtepunt

Ik wist eigenlijk niet echt wat ik moest verwachten van de geishaballen. Ergens dacht ik: past dat wel? Komen ze er wel weer uit? Is dit wel opwindend? Nou, ik heb me druk gemaakt om niks. Ik kan beter niet te veel nadenken over dit soort zaken en gewoon genieten. Want dat is precies wat ik deed. Genieten. Doordat de balletjes in de geishaballen ruimte hebben, ‘klotsen’ ze als het ware een beetje. De schokjes die je hierdoor voelt zijn heel fijn. Het windt me op en zorgt ervoor dat ik sneller een hoogtepunt bereik.


Review Celeste Geisha balletjesWat de geur betreft: die is in no time weg. Glijmiddel is wel aan te raden bij gebruik, zodat het soepele materiaal net wat makkelijker in te brengen is en beter glijdt.Wat ook een groot pluspunt is: mijn bekkenbodemspieren worden goed getraind door de balletjes. Na twee bevallingen zijn mijn bekkenbodemspieren niet meer helemaal je van het, maar ik merk dat ik door de geishaballen sterkere bekkenbodemspieren krijg. Dat verhoogt de intensiteit van een orgasme ook weer. Nog meer reden om ze vaker te gebruiken!

 

Voor herhaling vatbaar

Na deze fijne ervaringen weet ik het zeker: ik ga de Geisha ballen Celeste zeker vaker gebruiken. Een leuk speeltje, waar je in je uppie plezier aan kunt beleven. Maar ook samen is het spannend en opwindend om het als speeltje te gebruiken. Kortom, een echte aanrader, zeker als je bekkenbodemspieren wel wat versteviging kunnen gebruiken! Deze geishaballen zijn het geld zeker wel waard.

Geisha ballen kopen

De Geisha Ballen die getest zijn, zijn de Celeste van Simplicity deze zijn leverbaar in zwart en paars. Naast deze 2 is er voldoende keuze. Bekijk ze allemaal.

 

Vorige Blog Volgende Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden