Blog — Standjes

RSS
Doggystyle of liever staand: wat zegt dat over jouw karakter?

Doggystyle of liever staand: wat zegt dat over jouw karakter? 0

Je zou het misschien niet zeggen, maar uit je favoriete sexstandje is in grote lijnen je karakter af te leiden. Het feit dat je graag domineert in een positie bovenop, dat je juist liever kiest voor het romantische lepeltje-lepeltje, of dat je helemaal gek wordt bij het idee van een staand vluggertje, zegt iets over wie jij bent en hoe jouw houding ten opzichte van seks is.
5 tips voor de perfecte blowjob

5 tips voor de perfecte blowjob 0

Voor de meeste mannen is orale seks het ultieme genot. Misschien komt het daardoor dat er zoveel verschillende termen zijn om deze actie te omschrijven. Pijpen, (af)zuigen en een blowjob geven, zijn echter de meest gebruikte termen. Maar hoe je het ook noemt, met deze vijf tips geef jij voortaan de beste blowjob ever.
De Kama Sutra: 5 leuke standjes en een beetje historie

De Kama Sutra: 5 leuke standjes en een beetje historie 0

We kunnen de meest fantasierijke en spannende standjes van de Kama Sutra leren. En vijf daarvan vertel ik je zo direct. Maar eerst een korte inleiding over de Kama Sutra. Want uiteindelijk is dat toch echt meer dan een boek met sex-standjes.

De Kama Sutra is geschreven door Vātsyāyana, een Indiase filosoof die leefde in de tweede of derde eeuw na Christus. En hoewel wij het boek nu vooral kennen als een erotisch plaatjesboek met 64 spannende standjes, is het oorspronkelijk met een heel ander doel geschreven.

Doorbreek de sleur en wordt een seksdiva!!

Doorbreek de sleur en wordt een seksdiva!! 0

Als je de media volgt krijg je de indruk dat het merendeel van de mensen dagelijks ‘hot & steamy’ seks heeft. Mijn werkelijkheid is (helaas) een stuk minder rooskleurig. En zoals verwacht, blijkt na wat onderzoek, dat dat voor de gemiddelde Nederlander geldt. Slechts een derde van alle Nederlanders boven de 25 jaar heeft wekelijks seks. Logisch want we hebben allemaal en druk leven met een leuke baan en lieve vrienden en familie die onze aandacht vragen. Over kinderen nog maar niet gesproken.