Review Hiky Rabbit met zuigende nap

RSS
Review Hiky Rabbit met zuigende nap

Review Hiky Rabbit met zuigende nap

Onze producten worden getest door een testpanel. Zij testen het product meerdere malen, om alle mogelijkheden te ervaren. Ook kijken ze naar de verpakking, het materiaal en de prijs-kwaliteitverhouding. Na meerdere testen schrijven ze een eerlijke en uitgebreide review, zodat het voor jou makkelijker wordt om een keuze te maken.

De vibratorfunctie van de Hiky Rabbit maakt zijn belofte waar

De vibratorfunctie van de Hiky Rabbit bevalt goed en zal ik zeker vaker gebruiken. De zuigende nap vind ik personnlijk minder prettig, dus dat deel laat ik voortaan uit. Dat is een groot voordeel: de vibrator en zuignap zijn apart van elkaar te bedienen. Verder is de Hiky Rabbit een luxueuze rabbit-vibrator, gemaakt van mooie, zijdezachte siliconen en de vormgeving is een streling voor het oog.

Luxe verpakking, maar een gebruiksaanwijzing ontbreekt

De doos van de Hiky Rabbit straalt luxe en sensualiteit uit: mooie kleuren en streelzacht karton. Ik ben erg nieuwsgierig of de Hiky zelf ook zo mooi is. Als ik de doos open, zie ik de mooi vormgegeven Hiky. En een apart USB-laadkabeltje. Kijk, dat is nog eens handig! De Hiky heeft een mooie paarse kleur, voelt zijdezacht aan en geeft meteen een luxe gevoel. Het siliconenmateriaal ruikt nog wel wat apart, maar daar heb ik tijdens het gebruik natuurlijk geen last van.

Op de verpakking staat wel vermeld welke opties de Hiky heeft, maar niet hoe je hem moet gebruiken. Misschien vind ik de gebruiksaanwijzing in de doos. Helaas ontbreekt in de doos ook een gebruiksaanwijzing, dus ik ga zelf maar op onderzoek uit. Hoe krijg ik de Hiky aan? Nadat ik op de knopjes gedrukt hebt, gebeurt er niets. Ik raak enigszins gefrustreerd en ga op zoek naar een (telefoon)adapter waar ik de USB-kabel op kan aansluiten, want hij zal vast nog opgeladen moeten worden.

Ik zie een duidelijk gaatje op de achterkant van de Hiky en probeer de lader daar in te prikken. Dat wil niet. Later blijkt dit het ontluchtingsgaatje te zijn wat moet voorkomen dat de zuignap vacuüm zuigt. Ik kijk verder; er blijkt onderaan de Hiky, ook aan de achterkant, nog een gaatje te zitten. Het siliconenmateriaal loopt hier echter overheen en wijkt alleen uiteen als je de lader wilt inprikken. Mooi weggewerkt!

Hiky in de hand (review)

Grappig: mijn vriend neemt de Hiky van me over voor ik hem kan opladen en krijgt hem meteen aan de praat. Het blijkt dat je de knoppen op de voorkant langer ingedrukt moet houden om de Hiky aan of uit te zetten. Als je na het aanzetten de knoppen kort indrukt, verandert de stand. Voor het vibrator-gedeelte zijn dit 10 standen, waarbij de frequentie en de heftigheid variëren. Voor het zuignap-gedeelte zijn er 4 standen, waarbij het enige verschil de kracht van het zuigen is.

De zuignap en de vibrator kun je tegelijk, maar ook apart van elkaar gebruiken

Genoeg droog geoefend, tijd voor het echte werk. Samen met mijn vriend proberen we de Hiky uit. Ik vind het erg opwindend dat mijn vriend mij met een speeltje verwent en de vibrator doet vooralsnog zijn werk. Een zacht zoemend geluid is alles wat je hoort en dat is wel zo fijn. Ik voel een hoogtepunt aankomen, maar als mijn vriend vervolgens even alle standjes wil uitproberen, zakt het gevoel ook weer weg en begint het trillen in een soort morsecode me zelfs een beetje te irriteren. Wat wel fijn is, is dat de zuignap ook lichtjes trilt als je de zuigfunctie uit hebt staan. Dus als je die goed plaatst, heb je er dubbel profijt van.

Comfortabel formaat

Tijd om de zuignap ook aan te zetten. Dat vind ik een groot voordeel: je kunt de vibrator en de zuignap apart van elkaar bedienen, dus je kunt er ook voor kiezen om een van de twee opties uit te laten. Het is nog een heel kunst- en vliegwerk om de zuignap op de juiste plek te krijgen. Als ik de juiste hoek gevonden heb, zit de vibrator niet zo lekker meer, maar misschien vind ik daar de handigheid nog wel in. Als ik de zuignap voorzichtig in de laagste stand aanzet en hem op de juiste plek manoeuvreer, schrik ik een beetje. Het zuigen maakt een vrij hard geluid en dat leidt me nogal af van onze bezigheden .

Natuurlijk probeer ik de Hiky Rabbit nog een paar keer, want misschien moet je een bepaalde handigheid krijgen in het gebruik. Het vibrator-gedeelte is bij de volgende keren al succesvoller; ik kom erachter dat ik gewoon één stand moet gebruiken en niet teveel moet wisselen. En als ik de vibrator eerst over mijn clit laat gaan, komt het hoogtepunt sneller. Het zuignap-deel laat ik persoonlijk liever uit, want dat vind ik niet zo prettig voelen.

Hiky Zuigmond (review)

Deels voor herhaling vatbaar

Kortom, de Hiky is een prettige vibrator, die zeker de moeite waard is. Het zuignap-deel heeft voor mij persoonlijk niet zoveel toegevoegde waarde, behalve dan dat dit ook meetrilt als je alleen de vibrator aan hebt. En dat is dan wel weer een succes. Ik ben dan ook blij dat beide delen apart te bedienen zijn. Voor het geld dat je voor deze vibrator betaalt, krijg je dus een mooi vormgegeven vibrator, van prettig materiaal, en met héél veel mogelijkheden!

Vorige Blog Volgende Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden