Masturberen met de SLT masturbator vagina was een totaal nieuwe en verrassende ervaring

RSS
Masturberen met de SLT masturbator vagina was een totaal nieuwe en verrassende ervaring

Onze producten worden getest door een testpanel. Zij testen het product meerdere malen, om alle mogelijkheden te ervaren. Ook kijken ze naar de verpakking, het materiaal en de prijs-kwaliteitverhouding. Na meerdere testen schrijven ze een eerlijke en uitgebreide review, zodat het voor jou makkelijker wordt om een keuze te maken.

 Masturberen met de SLT masturbator vagina was een totaal nieuwe en verrassende ervaring

 Mijn eerste ervaringen met deze masturbator zijn erg positief. Het duurde even voor ik de handigheid te pakken had, maar het zorgde wel voor een knallend orgasme toen dat geregeld was. Het materiaal waar het van gemaakt is is bizar realistisch en het voelt erg prettig aan. Qua gevoel vanbinnen is het niet hetzelfde als bij de penetratie van een echte vagina, maar dat mocht de pret niet drukken.

De verpakking is een beetje vreemd en de tekst slecht leesbaar

De masturbator ziet er uit als een soort deodorantbus. Dat maakte het voor mij wel even schakelen naar de erotische fantasie. Ik kwam er niet direct van in de juiste stemming, zeg maar. Om de tube zit een seal, waardoor je 100% zeker weet dat het ongebruikt is, met daarop heel veel tekst. De letters waren te klein om te lezen (zelfs met leesbril), waardoor het voor mij als nieuweling erg onduidelijk was wat ik moest doen.

 

 

 

 

 

 

 

 Masturberen met de SLT masturbator vagina was een totaal nieuwe en verrassende ervaring

Nadat ik de seal verwijderd had kon ik de dop er afdraaien en eindelijk aan de imitatieschaamlippen voelen. Ik was namelijk zeer benieuwd naar hoe realistisch dat zou zijn. Verrassing 1: zeer realistisch! Wat structuur en materiaal betreft ben ik positief verrast. Deze masturbator is een zelfbevochtigende, dus met een klein beetje water wordt er iets geactiveerd waardoor de tunnel hetzelfde doet als een vrouwenlichaam. En ja hoor, ook de tweede verrassing is positief. Het zelfbevochtigende werkt en terwijl ik met mijn vinger de binnenkant ontdek merk ik dat ik opgewonden raak.

Kunst vagina - Masturberen met de SLT masturbator vagina was een totaal nieuwe en verrassende ervaring

Nadat ik ontdekt heb hoe ik die strakke tunnel moet penetreren wordt het een succes

Goed, het bekijken en bevoelen van de masturbator heb ik afgerond én ik ben er opgewonden van geraakt. Maar ik blijk toch moeite te hebben om de masturbator te penetreren. Hoe ik ook duw ik krijg mijn penis er niet in. En dat is niet wat ik gewend ben van een echte vagina. Dus pak ik de seal er weer bij en probeer nogmaals te ontdekken of ik dingen moet doen voor gebruik. Helaas niet leesbaar. Inmiddels is mijn erectie nagenoeg verdwenen, dus dan wordt het sowieso een uitdaging.

Masturberen met de SLT masturbator vagina was een totaal nieuwe en verrassende ervaring

Het enige wat ik kan bedenken is dat ik de masturbator niet voldoende bevochtigd heb. Dus ik begin van vooraf aan met het bevoelen en strelen van mijn nieuwe vriendin. Nu gericht op voldoende vochtigheid aan de binnenkant én aan de buitenkant. Want tussen die buitenste lipjes zal mijn penis toch naar binnen moeten glijden. Het voordeel van daarmee bezig zijn is wel dat de erectie weer in volle glorie is teruggekeerd.

De kunst is dus dat je wat geduld moet hebben voor je de masturbator binnenglijdt. En dan nog gaat het niet zeer soepel. Het is een strakke tunnel. Wanneer je rustig tegendruk geeft aan het speeltje zal je penis er uiteindelijk helemaal ingaan. De ervaring is niet hetzelfde als bij seks met een partner. Daarvoor voelt het té anders. Eigenlijk trek je jezelf gewoon af met een extra strak omhulsel, in plaats van met je hand. Het is wél opwindend. En dan nadert je orgasme....

Voor gebruik vroeg ik me af of je in de masturbator klaarkomt of niet. Ik heb het allebei geprobeerd en ín de masturbator klaarkomen is by far minder plezierig. Omdat het een strakke bedoening is daarbinnen heeft je zaad niet echt de ruimte om te ontsnappen. Wanneer je op je hoogtepunt de masturbator lostrekt, en je penis daarmee weer spreekwoordelijk in de buitenlucht om zich heen laat kijken, krijg je een knaller van een orgasme.

Leuk voor soms, een aanrader om zelf eens te proberen

De SLT masturbator doet het zo’n dertig keer (en daarna ook nog, maar dan moet je er zelf glijmiddel in doen). Dat is slechts €1,63 per keer (de masturbator kost €48,95) voor een extra dimensie bij je masturbatie. Ik kan me voorstellen dat ik hem er af en toe een keer bij pak, als ik zin heb om net even op een andere manier mezelf te verwennen. Maar het is wat mij betreft hoe dan ook een aanrader voor iedereen die zijn seksleven wil verrijken.

Wil je naar aanleiding van deze review een SLT product zelf uitproberen. Gebruik dan " ReviewSLT20 " en krijg 20% korting. Bekijk hier de hele collectie.

Vorige Blog Volgende Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden