Champ Blue, de glazen dildo van Chrystalino: hier wordt je wél warm of koud van

RSS
Champ Blue, de glazen dildo van Chrystalino: hier wordt je wél warm of koud van

Onze producten worden getest door een testpanel. Zij testen het product meerdere malen, om alle mogelijkheden te ervaren. Ook kijken ze naar de verpakking, het materiaal en de prijs-kwaliteitverhouding. Na meerdere testen schrijven ze een eerlijke en uitgebreide review, zodat het voor jou makkelijker wordt om een keuze te maken.

 

Champ Blue, de glazen dildo van Chrystalino: hier wordt je wél warm of koud van

Nou, dat is weer eens een hele andere ervaring: een dildo die je onder de kraan warm of koud kunt laten worden. De Champ Blue is een flinke dildo van glas. Nog nooit eerder had ik een sexspeeltje van glas en eerlijk is eerlijk: in eerste instantie kreeg ik acuut horrorbeelden van een inwendig afgebroken glazen speeltje. Brrr… Maar dat is dus onzin. De Champ Blue is, net als alle andere glazen speeltjes, gemaakt van een speciaal soort glas. Het type glas waarvan ook ovenschotels gemaakt worden: glas dat bijna niet kapot te krijgen is en een veel hogere smelttemperatuur heeft dan gewoon glas. Een speeltje dat je dus veilig en onbezorgd kunt gebruiken.

Strak, eenvoudig en chique vormgegeven

Over de verpakking kan ik niet anders dan lovend zijn. Wederom mooi vormgegeven en met een eenvoudige, strakke en chique uitstraling. De Champ Blue zelf is ook prachtig. Wij (manlief en ik) vonden in ieder geval dat deze dildo ook wel door kan gaan voor een mooi vormgegeven glazen kunstwerk. Het is dat deze dildo niet kan staan, anders zou het zeker niet misstaan als decoratief kunststukje in de boekenkast

Een glazen sexspeeltje? Dat moet je zeker eens proberen!

Met deze kampioen ga je een hoop plezier beleven. Zeker als je houdt van de grotere formaten, dan kun je hiermee helemaal los gaan. Ik vond dit type wel erg groot, dus ik zou liever voor een wat kleiner model gaan. Maar verder vind ik een glazen speeltje de beste ontdekking op sexspeeltjes-gebied die ik in lange tijd heb gedaan. Vooral dus omdat je de dildo van temperatuur kunt laten veranderen. En geloof me, een ijskoude dildo geeft een hele andere sensatie dan een warme variant. Of een op kamertemperatuur.

Sex wordt met deze glazen dildo dus heel spannend. Je kunt ervoor kiezen om je partner de temperatuur te laten kiezen. Jij hebt dan dus geen idee wat er komen gaat en dat maakt het veel spannender dan met een gewone dildo. Bovendien voelt glas heel anders aan dan rubber of siliconen. Het is veel gladder en (in ieder geval bij de Champ Blue) veel zwaarder.

Een heerlijk product voor een prima prijs

De Champ Blue is helemaal niet zo duur: voor € 29,95 heb je er een in huis. En dat zou ik zeker doen als ik jou was, want het is een hele bijzondere ervaring om jezelf of je partner te bevredigen met een glazen dildo. Zwaarder, gladder en vooral kouder of warmer dan een standaard variant.

 

De glazen Champ Blue: wat ben ik blij dat ik deze ontdekt heb!

Nog nooit eerder heb ik een glazen sexspeeltje gehad. Eigenlijk wist ik niet eens dat het bestond. Maar wat een aanrader is dit! Het grote voordeel van een glazen dildo is dat je hem zo warm of koud kunt maken als je wilt. Gewoon door hem even onder de kraan te houden of in de koelkast te leggen. Zo creëer je een bijzondere ervaring, die de moeite van het herhalen meer dan waard is En nee, een glazen speeltje is niet gevaarlijk: om deze speeltjes kapot te krijgen, moet je een sloophamer gebruiken. En een ander groot voordeel: voor slechts € 29,95 is de Champ Blue van jou, voor heel lang en heel veel speelplezier.

Superior Blue

Een andere glazen Dildo is de Superior Blue. Deze heeft getest. Jay is de man van Tesstesst. Hij heeft een waanzinnig goeie review geschreven over deze glazen dildo. Lees Jay zijn Review hier. Je vindt hier ook een leuke kortingscode. ssstt :-)

Vorige Blog Volgende Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden