De droom van iedere chocoholic: bodypaint choco

RSS
De droom van iedere chocoholic: bodypaint choco

Onze producten worden getest door een testpanel. Zij testen het product meerdere malen, om alle mogelijkheden te ervaren. Ook kijken ze naar de verpakking, het materiaal en de prijs-kwaliteitverhouding. Na meerdere testen schrijven ze een eerlijke en uitgebreide review, zodat het voor jou makkelijker wordt om een keuze te maken.

De droom van iedere chocoholic: bodypaint choco 

Kijk, hier word ik als chocoladeliefhebber dus echt blij van! Deze chocolade bodypaint heeft gewoon een fijne, diepe chocoladesmaak. Zonder nare bijsmaak. Hij smeert goed en voelt lekker op het lichaam aan. En heel belangrijk: zo’n spelletje ontdek-je-plekje met deze bodypaint verhoogt ab-so-luut de sfeer.

Eerste indruk: lekker veel chocolade 

Shotstoys gaf mij een tube bodypaint om te testen en heel eerlijk: alleen van het idee al werd ik meteen erg enthousiast. Als ik kijk naar de inhoud van de verpakking, dan valt dat niet tegen: dit is een prima tube, formaatje ‘haargel-verpakking’, 60 gram staat er op. Haha, ik vraag mij meteen af hoeveel calorieën er eigenlijk in zitten. Flauw, ik weet het. Het gaat natuurlijk om het plezier… En als het goed is verbrand je daarna al die calorieën meteen weer .

Op de verpakking staat heerlijk druipende chocolade afgebeeld en ik kan niet wachten tot ik dit mag uitproberen! Chocoholic-alert, AAN. 

De inhoud lijkt erg vloeibaar aan te zijn en heel stiekem had ik wel een kwastje willen hebben. Maar voor de rest: ik heb er zin in.

Uitdaging 1: eerst een leuk ‘schildersdoek’ zien te vinden waarmee of waarop ik dit mag uitproberen. En hopen dat ’ie van chocola houdt, natuurlijk.

Verrassend goede smaak en verrassend veel fun

Slachtoffer gevonden, check! En het juiste moment: hij nodigt mij uit voor een etentje. Het is heerlijk en hij ook. Dus ergens tussen het hoofdgerecht en het toetje - en na enige wijntjes - introduceer ik giechelend het idee van de bodypaint. Als we het dan toch over toetjes hebben: Het lijkt hem wel leuk om een dame blanche van mij te maken…

Daar leent de bodypaint zich dan ook goed voor. Zoals ik al vermoedde is het erg vloeibaar en is ‘schilderen’ op je partner geen goed idee. Maar een lichte masssage, dat lukt dan weer wél. Voordeel daarbij is ook dat de chocola nauwelijks opdroogt. Yes, dit kan ik wel waarderen, hoor…

En dan komt het ultieme plezier: de choco bodypaint bij je partner verwijderen, met de mond uiteraard! De chocolade smaakt verrassend goed, geen gekke nasmaak, gewoon een fijne chocolade smaak. Én het is behoorlijk opwindend om zo al die fijne plekjes af te gaan. Bovendien: die link met een dame blanche is zo gek nog niet bedacht. Waar is het ijs? Dit smaakt echt goed.

Hier kan ik geen genoeg van krijgen

De ware chocoholic in mij staat blijkbaar op. Want hier kan ik geen genoeg van krijgen. De smaak is heerlijk en ik vind het spannend dat je op deze manier de fijnste plekjes van elkaar kunt ontdekken. Voor mij een heerlijke warming-up voor het grotere werk. Absoluut voor herhaling vatbaar dus, deze bodypaint in de smaak choco! En ook de prijs van € 10,95 vind ik heel redelijk. Alleen die vuile lakens, hè? ;-)

Vorige Blog Volgende Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden