Review Vibrerende Eitjes Two-pack - zwart

RSS
Review Vibrerende Eitjes Two-pack - zwart

Review Vibrerende Eitjes Two-pack - zwart

Onze producten worden getest door een testpanel. Zij testen het product meerdere malen, om alle mogelijkheden te ervaren. Ook kijken ze naar de verpakking, het materiaal en de prijs-kwaliteitverhouding. Na meerdere testen schrijven ze een eerlijke en uitgebreide review, zodat het voor jou makkelijker wordt om een keuze te maken.

Spanning en verrassing met deze vibrerende eitjes 

Spannend en verrassend deze eitjes! Manlief is ‘in control’ en weet mij enorm op te winden door met de eitjes (en dus met mij) te spelen. Ze hebben fijne trilstanden, de afstandsbediening werkt goed en ons seksleven wordt zo weer een stukje opwindender.

Duidelijke en complete verpakking, oogt wel wat goedkoop door het zichtbare plastic

Vibrerende eitjes Review - VerpakkingHet eerste wat ik zie is het doosje van satijnzacht karton. Dit karton oogt best luxe. Wat ik jammer vind, is dat er aan de voorkant een uitsparing in het doosje zit, waardoor je direct de eitjes in het plastic ziet. Door dat plastic oogt het voor mij weer wat ‘goedkoop’. 

Als ik de plastic binnenverpakking uit het doosje haal, ben ik weer aangenaam verrast. De set is compleet met batterijen. Dat scheelt weer uitzoekwerk welke erin moeten. Daarnaast ben ik blij met deze mooie zwarte kleur, want als mijn man en ik de eitjes willen testen in het openbaar, valt een zwarte afstandsbediening minder op dan een roze of paarse. Vind ik wel een pluspunt, omdat het al spannend genoeg is.

Het verrassingselement en de bijbehorende spanning werken lustverhogend

We besluiten de eitjes eerst maar eens in de slaapkamer te proberen. Natuurlijk testen we de eitjes eerst door ze in onze handen te laten trillen. Dat belooft veel Afstandsbediening Vibrerende eitjesgoeds! De afstandsbediening werkt goed en de trilstanden zijn makkelijk te wisselen. Tijd voor het echte werk. Met behulp van wat glijmiddel laten we het eerste eitje naar binnen glijden. De trillingen voelen fijn en het is erg opwindend dat ik niet weet wanneer het eitje aan gaat of in welke stand. Dit verhoogt het gezamenlijke plezier!

Ook manlief vind de eitjes een leuk speeltje: hij houdt ervan om mij te zien genieten en hij vindt het erg opwindend dat hij ‘in control’ is. Buiten de deur gebruiken is nog net even een stapje te ver voor nu, maar ik kan me voorstellen dat er een moment komt dat we ook dat gaan proberen. 

Pluspunt is dat de eitjes waterdicht zijn, waardoor je ze ook in bad of onder de douche kunt gebruiken. Dit hebben we helaas nog niet kunnen testen, omdat we nog niet alleen thuis zijn geweest. Kinderen zijn leuk, maar je wilt ze niet in de badkamer tegenkomen als je met je speeltje (en elkaar) in de weer bent...


Vibrerende EitjesDeze eitjes gaan we zeker vaker gebruiken

Ik heb eigenlijk nog geen minpuntjes kunnen ontdekken. Misschien komen we er straks achter dat de batterijen snel leeg zijn of dat de afstandsbediening toch niet de 20 meter haalt, maar tja, zouden dat hele erge dingen zijn? Voor ons niet in ieder geval.

Kort samengevat: de vibrerende eitjes gaan we zeker vaker gebruiken! Het verrassingselement en de opwindende spanning die dat met zich meebrengt zijn erg fijn en verhogen ons plezier. Dit is echt een speeltje waarmee je een man ook plezier doet: hij is helemaal ‘in control’ over jou en hij kan je zelfs van een kleine afstand verwennen. Misschien een beetje prijzig, maar gezien het plezier dat je eraan beleeft, is het voor mij de investering wel waard!

Vibrerende eitjes kopen

Bovenstaande product van Shots Toys zijn de zwarte vibrerende eitjes met afstandsbediening en hier te koop. Ook verkrijgbaar in het paars. Je kan natuurlijk ook eerst alle andere vibrerende eitjes even bekijken.

Vorige Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden