Reviews

RSS
Review Vibrerende Eitjes Two-pack - zwart

Review Vibrerende Eitjes Two-pack - zwart 0

Spannend en verrassend deze eitjes! Manlief is ‘in control’ en weet mij enorm op te winden door met de eitjes (en dus met mij) te spelen. Ze hebben fijne trilstanden, de afstandsbediening werkt goed en ons seksleven wordt zo weer een stukje opwindender.
Review Geisha ballen – Celeste – Pleasure love balls – paars

Review Geisha ballen – Celeste – Pleasure love balls – paars 0

Wat een uitvinding, deze Geisha ballen Celeste! Ze dragen niet alleen bij aan de seksuele opwinding, maar zijn ook nog eens een fijn hulpmiddel om sterkere bekkenbodemspieren te krijgen. Dubbel zo fijn dus en daardoor voor mij een echte aanrader!
Masturberen met de SLT masturbator vagina was een totaal nieuwe en verrassende ervaring

Masturberen met de SLT masturbator vagina was een totaal nieuwe en verrassende ervaring 0

Mijn eerste ervaringen met deze masturbator zijn erg positief. Het duurde even voor ik de handigheid te pakken had, maar het zorgde wel voor een knallend orgasme toen dat geregeld was. Het materiaal waar het van gemaakt is is bizar realistisch en het voelt erg prettig aan. Qua gevoel vanbinnen is het niet hetzelfde als bij de penetratie van een echte vagina, maar dat mocht de pret niet drukken.
Champ Blue, de glazen dildo van Chrystalino: hier wordt je wél warm of koud van

Champ Blue, de glazen dildo van Chrystalino: hier wordt je wél warm of koud van 0

Nou, dat is weer eens een hele andere ervaring: een dildo die je onder de kraan warm of koud kunt laten worden. De Champ Blue is een flinke dildo van glas. Nog nooit eerder had ik een sexspeeltje van glas en eerlijk is eerlijk: in eerste instantie kreeg ik acuut horrorbeelden van een inwendig afgebroken glazen speeltje. Brrr… Maar dat is dus onzin.
  • Redactie Shots
De droom van iedere chocoholic: bodypaint choco

De droom van iedere chocoholic: bodypaint choco 0

Kijk, hier word ik als chocoladeliefhebber dus echt blij van! Deze chocolade bodypaint heeft gewoon een fijne, diepe chocoladesmaak. Zonder nare bijsmaak. Hij smeert goed en voelt lekker op het lichaam aan. En heel belangrijk: zo’n spelletje ontdek-je-plekje met deze bodypaint verhoogt ab-so-luut de sfeer.

  • Redactie Shots
Review Hiky Rabbit met zuigende nap

Review Hiky Rabbit met zuigende nap 0

De vibratorfunctie van de Hiky Rabbit bevalt goed en zal ik zeker vaker gebruiken. De zuigende nap vind ik personnlijk minder prettig, dus dat deel laat ik voortaan uit. Dat is een groot voordeel: de vibrator en zuignap zijn apart van elkaar te bedienen. Verder is de Hiky Rabbit een luxueuze rabbit-vibrator, gemaakt van mooie, zijdezachte siliconen en de vormgeving is een streling voor het oog.