Een heerlijke en opwindende massage met een massagekaars

RSS
Een heerlijke en opwindende massage met een massagekaars

Onze producten worden getest door een testpanel. Zij testen het product meerdere malen, om alle mogelijkheden te ervaren. Ook kijken ze naar de verpakking, het materiaal en de prijs-kwaliteitverhouding. Na meerdere testen schrijven ze een eerlijke en uitgebreide review, zodat het voor jou makkelijker wordt om een keuze te maken.

Een heerlijke en opwindende massage met een massagekaars 

Lekker, deze massagekaars. Wat mij betreft een succes en voor herhaling vatbaar! De kaars ruikt lekker en als het kaarsvet is gesmolten, heb je een heerlijke warme massageolie. En, ook handig, je kunt de kaars meerdere malen gebruiken, want hoewel ik een uitgebreide massage heb gekregen, is de kaars nog lang niet op!

Luxe verpakking, ook mooi om cadeau te geven

Ik heb de kaars gekregen en het eerste wat ik dus zie is het mooie witte doosje, dat er chique uitziet en prettig glad aanvoelt. Het prikkelt bovendien mijn nieuwsgierigheid: ik wil graag weten wat er in dit mooie doosje zit. ‘Massage Candle’ staat erop, en ik ben benieuwd hoe die eruit ziet en ruikt.

Als ik het doosje open, ben ik aangenaam verrast. Ik heb eerder een massagekaarsje gehad, en die zat in een aluminium-uitziend houdertje. Een beetje zoals het houdertje van een waxinelichtje, alleen dan steviger en met een dekseltje. Dit kaarsje zit echter in een mooi wit aardewerken kommetje, met een handig schenktuitje. Mooi! En eerlijk is eerlijk, het kaarsje ruikt ook echt lekker. Geen chemische lucht die doet denken aan een toiletverfrisser, maar een zachte, lichtzoete geur waar je blij van wordt.

Warme olie maakt massage lekker én spannend

Op een avond in de vakantie besluiten we het kaarsje te gebruiken. We hebben alle tijd en een romantische massage is altijd een heerlijke aanleiding voor meer plezier voor twee . Manlief steekt het kaarsje aan en wacht even totdat er wat olie gesmolten is. Spannend, want ik weet niet waar hij begint met het gieten van de warme olie en dat maakt het leuker dan een massage met gewone olie. De olie is uiteraard lekker warm, maar niet heet: je houdt er echt geen brandblaren aan over, want de olie wordt niet warmer dan 37°C.

Ook een groot pluspunt (zeker ten opzichte van de andere massagekaars die ik eerst had): er lijkt weinig paraffine in de kaars te zitten. Het gesmolten kaarsvet voelt echt als massageolie en niet als gesmolten kaarsvet met wat olie erdoor. En dat is een wezenlijk verschil ten opzichte van mijn eerdere massagekaars-ervaring, want daarbij had ik na de massage het gevoel dat mijn hele rug was bedekt met gestold kaarsvet: een plastic-achtig laagje dat zweterig aanvoelde en al mijn poriën dicht stopte.

Ook manlief beaamde dit: tijdens de massage werkte de olie prettig, het smeerde goed uit en stolde niet gelijk weer. En, last but not least: bij het vorige kaarsje ontstond er iedere keer roet (met bijbehorende lucht) en zwart geworden kaarsvet als je het kaarsje had omgekiept om de olie eruit te laten lopen. Bij deze kaars was dat niet het geval. Geen roet, geen nare lucht, geen zwart kaarsvet, maar een rustig brandende kaars, met een prettige, zwoele zomerlucht en kristalheldere olie. 

Voor herhaling vatbaar

Kortom, als deze kaars op is, dan koop ik graag een nieuwe. De kaars kost € 18,95 en hoewel ik dat eerst wel een pittige prijs vond voor een kaars, ben ik nu om. Ik voorzie dat we de kaars zeker nog drie of vier keer kunnen gebruiken. Het is een leuke ‘toy’ om een gewone massage net wat spannender en speelser te maken, dus wat mij betreft is de Shotstoys massagekaars een aanrader!

Volgende Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden