Zwoele nachten met Sasha, de massage wand vibrator van Jil

RSS
Zwoele nachten met Sasha, de massage wand vibrator van Jil

Onze producten worden getest door een testpanel. Zij testen het product meerdere malen, om alle mogelijkheden te ervaren. Ook kijken ze naar de verpakking, het materiaal en de prijs-kwaliteitverhouding. Na meerdere testen schrijven ze een eerlijke en uitgebreide review, zodat het voor jou makkelijker wordt om een keuze te maken.

Zwoele nachten met Sasha, de massage wand vibrator van Jil

Sasha is een (in mijn geval) knalroze vibrator, gemaakt van siliconen. Buigzaam, met twee verschillende kanten om te gebruiken, die allebei apart bediend kunnen worden én op tien verschillende snelheden kunnen trillen. Zo’n fancy vibrator heb ik nog nooit gehad. En dat zorgde dan ook voor enige hilarische bed-momenten, want af en toe drukten we vrolijk op het verkeerde knopje, waardoor Sasha er ineens mee ophield of onverwacht op een andere trilstand overging. Maar dat was de opstart. Verder kan ik gerust stellen dat Sasha een absolute aanwinst in onze speeltjes-collectie is!

Stijlvol vormgegeven verpakking

Zoals bij de meeste producten van Shotstoys vind ik deze verpakking ook weer mooi vormgegeven. Eenvoudig, zonder schreeuwerige opsmuk, met een classy uitstraling. Ook handig: op de verpakking staat alle informatie over Sasha in heldere symbolen. Zo zie je in een oogopslag dat Sasha opgeladen wordt via een USB-kabeltje (handig!), dat ze ook onder de douche kan worden gebruikt en hoe je Sasha bedient.

Als ik Sasha voor het eerst uit de verpakking haal, ben ik verbaasd hoe zacht het siliconenmateriaal aanvoelt. Daarna zwaai ik eens met de vibrator heen en weer en ik zie dat Sasha vrolijk mee zwiert. Ik ben heel nieuwsgierig of het handig is dat deze vibrator flexibel is, of dat het niet zoveel uitmaakt.

Een vibrator die de verwachtingen waarmaakt

De eerste keer dat we onze nieuwe knalroze aanwinst wilden gebruiken (aan- en uitknopje een paar seconden indrukken!), was de bediening dus even wennen. Er zitten drie knopjes op en in het ‘heetst van de strijd’ drukten we af en toe op de verkeerde knopjes. Daarna hadden we de slag te pakken en hadden we vooral veel plezier van Sasha. De verschillende trilstanden zijn heel fijn, omdat je een stand kunt kiezen die past bij de mate van opwinding van dat moment.

Als je de vibrator inwendig wilt gebruiken, kun je kiezen welke kant je het prettigste vindt. De ene kant is aanmerkelijk groter dan de andere kant en persoonlijk vond ik de grote kant wat té groot. Geen probleem, ik gebruikte dus alleen de kleinere, gestroomlijnde kant. Het is wel aan te raden om glijmiddel te gebruiken, om onprettige wrijving te voorkomen. Maar dat geldt eigenlijk voor iedere vibrator.

Het feit dat Sasha flexibel is, maakt dat je deze vibrator ook heel goed kunt gebruiken om jezelf te bevredigen. Beter dan de standaard ‘harde’ vibrators. Sasha buigt wel mee, zodat jij de positie kunt aannemen die je wilt. Houd er wel rekening mee dat het lang duurt voordat de vibrator weer is opgeladen: 3,5 uur als de batterij helemaal leeg is!

Sasha maakt het waar

Voordat ik deze vibrator ging testen, had ik nog nooit zo’n duur exemplaar gehad. Ik vroeg mij in eerste instantie dan ook af of Sasha haar prijs waard zou zijn. Ja dus: de flexibiliteit, het zachte siliconenmateriaal (dat bovendien makkelijk schoon te maken is met een toycleaner) en de enorme mogelijkheden qua trilstanden rechtvaardigen de prijs. Met Sasha heb je gegarandeerd meer plezier dan met een doorsnee vibrator!

Vorige Blog Volgende Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden