Zes tips voor goede buitensex

RSS
Zes tips voor goede buitensex

Zes tips voor goede buitensex

Het is er al bijna de tijd niet meer voor, maar zolang het droog is en niet te koud, kan het nog best: buitensex. Voordat je enthousiast op pad gaat om een geschikte locatie te zoeken, hebben we nog wat tips voor je:

 

 1. Zorg dat je niet gezien wordt, dan ben je ook niet in overtreding
  In principe is sex in het openbaar geen strafbaar feit. Dat betekent echter niet dat je overal ongegeneerd sex mag hebben. Volgens artikel 239 van het Wetboek van Strafrecht is ‘schennis van de eerbaarheid’ wel strafbaar. Dat betekent concreet dat je geen sex mag hebben (of sexuele handelingen mag verrichten) op plaatsen waar andere mensen komen. En zeker geen plaatsen waar kinderen en jongeren komen, dat wordt in deze wet zelfs expliciet benoemd. Ook wel logisch toch? Prima dat jij buitensex wil hebben, maar anderen zitten er niet op te wachten om daar onverwacht mee geconfronteerd te worden. Dus hou het netjes ;-)
 2. Kies een beschutte locatie
  Beschutting is fijn, niet alleen tegen wind en kou, maar ook tegen nieuwsgierige blikken van andere mensen. Of misschien vind jij het juist een spannend idee dat andere mensen je kunnen zien. Als je je maar realiseert dat die nieuwsgierige ander ook de politie op je af kan sturen. Als je dat niet wilt, kies dan een duinpan, een afgesloten tuin, een stil hoekje in een park (als het donker is), een beschutte plek in het bos, je balkon, dakterras, of boot.
 3. Neem een dekentje mee
  Een dekentje is altijd handig. In de duinen voorkomt het dat je in no-time overal zand hebt zitten, in het bos dat de brandnetels in je billen prikken of de mieren bijten in je geslachtsdeel, en het bankje in het park, op je balkon of dakterras wordt er iets minder hard van. Net als de vloer van je bootje. En bovendien is een dekentje lekker warm na afloop. Kun je nog even lekker samen blijven liggen.
 4. Neem desgewenst een flesje wijn mee
  Nou hangt het er een beetje vanaf waar je sex wilt hebben en met welk doel.  Voor snelle ongecompliceerde buitensex (in het bos bijvoorbeeld) raden we aan om er niet te veel gedoe van te maken. En slepen met een rugtas vol wijn, bier en snacks, lijkt meer op een picknick dan op ruige outdoor-sex. Maar als je een romantische avond op je dakterras wilt organiseren, die met een beetje mazzel uitloopt op sex onder de sterren, dan is het geen slecht idee. Dan is alleen een flesje wijn/ blikje bier en een pak toastjes misschien zelfs wel wat karig. Trek dan alle registers open en regel wat sensueel voedsel, een paar kaarsjes en een fijn muziekje. Dan weet je zeker dat jullie een leuke avond tegemoet gaan.
 5. Neem ook pakje vochtig toiletpapier of iets dergelijks mee
  Het ziet er in films altijd zo leuk uit: man en vrouw hebben sex en blijven daarna gewoon stoïcijns in bed liggen. Alsof het niet zojuist een kledderboel is geworden, met natte plekken en plakkerige substantie die óveral zit. Dus geloof ons, je lief zal je dankbaar zijn dat je hieraan gedacht hebt. Het is namelijk echt fijner om je weer aan te kleden zonder dat alles plakt en vochtig is.
 6. Neem een plastic tasje mee en huishoudhandschoenen of boterhamzakjes
  Ja, het staat er echt: huishoudhandschoenen en boterhamzakjes. Klinkt misschien gek, of heel kinky, maar het is vooral heel praktisch. Want buiten ligt ook wel eens rommel en dat wil je niet met je blote handen oppakken. Met een boterhamzakje of een handschoen aan, heb je de sporen van andere park-, bos-, of festivalterreingebruikers snel weggewerkt. En je hebt ook meteen iets bij je om je eigen rommel op te ruimen. Want je was toch niet van plan om je condoom  op de grond achter te laten? Of je fles wijn, blikje bier, of wat je dan nog meer aan stemmingsverhogende middelen hebt meegenomen.

En verder? Denk aan condooms, glijmiddel en misschien een paar speeltjes. Misschien wel handig om speeltjes uit te kiezen die geen geluid maken, zoals geisha ballen, een (voorbind)dildo, een buttplug of een cockring.

Ook nog goed om mee te nemen in je overwegingen: buitensex in het hooikoortsseizoen wordt geen succes als je lief allergisch is. Sex op het strand of in de duinen kan dan misschien wel, of op het water, maar niet in een park of bos. En bovendien: heel sexy ziet zo’n vlekkerig gezicht, met rode ogen en permanente niesbuien er ook niet uit, toch? Je kunt dan overigens wel overwegen om je aan te sluiten bij de Mile High Club: niet buiten, wel spannend.

 

Veel plezier!

Vorige Blog Volgende Blog

 • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden