Wat mannen willen in bed: 6 (verrassende) verlangens op een rij

RSS
Wat mannen willen in bed: 6 (verrassende) verlangens op een rij

Wat mannen willen in bed: 6 (verrassende) verlangens op een rij

Het is lang niet voor alle vrouwen duidelijk wat hun vriend of man het allerliefste wil in bed. En helaas heeft ook lang niet iedere man dat zelf duidelijk voor ogen. Daarom, en omdat praten over sex soms ook lastig is, blijven de bedverlangens van de heren binnen sommige relaties in nevelen gehuld. Tot nu toe, want na het lezen van deze 6 verlangens weet jij precies wat je te doen staat vanavond!

  1. In tegenstelling tot wat de meeste vrouwen denken, houden mannen ook van voorspel. Korte sex en binnen een paar minuten klaarkomen is best af en toe lekker, maar is zeker niet de favoriete methode. ‘Echt goede seks gaat vanzelf, je geeft je helemaal over, de vonken vliegen er vanaf en je geniet allebei optimaal. Hiervoor moet je wel de tijd nemen en zorgen dat je allebei opgewonden bent.’ Dus kijk samen eerst een erotische film, ga in bad, masseer elkaar, streel, zoen en verwen elkaar op alle mogelijke manieren die je kunt bedenken. Dan vliegen de vonken er daarna vanzelf wel af.
  2. Mannen houden van vrouwen die lekker ruiken en zacht aanvoelen. Dat zit een beetje in het mannen-DNA ingebakken: het idee dat een vrouw zacht en glad is en lekker ruikt. Met stoppelige benen, eeltige handen of ruwe voeten en net uit de sportschool (lees: zweterig en plakkerig), ben je dus niet zo aantrekkelijk voor je partner. Waarschijnlijk is hij zelf niet zo bezig met zijn o ja-ik-moet-me-inderdaad-weer-eens-scheren-baardje en ook niet met zijn ruwe voeten of droge handen, maar jij kunt dat beter wel doen. Scheer die benen (neem dan ook gelijk je bikinilijn en je oksels mee), smeer je in met kokosolie, bodylotion of een lekkere crème en kom tegemoet aan zijn lekker-glad-en-zacht-fantasie. Dan word jij beloond met goede sex! En anders maak je hem gek met feromonen, dan weet je zeker dat hij helemaal in de stemming komt.
  3. Een mooi setje lingerie. Dat is niet zo’n gek verlangen, toch? Want laten we wel wezen, vind jij jezelf ook niet mooier, verleidelijker en sexyer in een mooi setje, dan in die grote katoenen slip die zo lekker over je buik valt en zo fijn warm is? Dus, verras je lief eens met een mooi setje, een spannende babydoll of sexy bodystocking.
  4. Doe eens gek en laat je gaan. Voor mannen is het leuker en opwindender als jij laat merken dat je ook zin hebt in sex, dat je ervan geniet en dat je meedoet. Als je als een soort paspop naast of onder hem ligt, dan is dat niet zo heel opwindend. Logisch ook wel, toch? Sex hebben met iemand die met frisse tegenzin gapend bij je in bed ligt, zorgt ervoor dat ieder libido dood slaat. Weet je niet zo goed wat je dan moet doen? Je kunt hem vragen wat hij wil, of je begint gewoon. Strelen, zoenen, orale seks, alles is goed. Maar als je dat moeilijk vind: gebruik dan een speeltje. Altijd leuk en dan heb je gelijk wat te doen.
  5. Maak geluid. Niets maakt mannen zo onzeker als een vrouw in bed die geen geluid maakt. Ze hebben dan geen idee of ze goed bezig zijn en of je het lekker vindt. Dus laat je gaan, zeg wat je wilt, wat lekker is en wat niet en laat al kreunend merken dat hij vooral door moet gaan. Of begin eens met wat ‘dirty talk’. Kunnen de meeste mannen ook erg waarderen. Niet al te dirty, want van grofgebekte vrouwen houden de meeste mannen dan weer niet. Ook niet in bed.
  6. Varieer. Sommige mannen zeggen misschien wel dat ze het prima vinden zoals het is, of dat het allemaal niet te gek hoeft, maar dat moet je niet geloven. Alle mannen houden van variatie. Betekent niet dat je ineens de Kamasutra van a tot z hoeft door te werken, maar af en toe eens een ander standje of een andere locatie vinden mannen (en vrouwen ook!) absoluut lustverhogend. En variatie kan ook zitten in een andere manier van seks. Zijn jullie eigenlijk altijd van de ‘brave huis-tuin-keuken-sex’? Verdiep je dan eens in spannende SM-speeltjes. Nee, je hoeft niet gelijk geblinddoekt en vastgebonden de meest kinky standjes uit te proberen, maar begin gewoon eens met een maskertje, een setje handboeien, of een bescheiden zweepje. Spannend toch?

Veel plezier en als jij ook een (een paar) goede tip(s) hebt, laat het ons dan vooral weten!

Vorige Blog Volgende Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden