Wat is een sexmachine en waar koop je het?

RSS
Wat is een sexmachine en waar koop je het?

Wat is een sexmachine en waar koop je het?

Een sexmachine is precies wat het woord al zegt: een machine waarmee je sex kunt hebben. Je moet je hierbij een soort kleine stellage voorstellen, met een mechanisch aangedreven arm, waarop je een dildo of een ander speeltje kunt bevestigen. De arm – en daarmee dus het sexspeeltje dat je erop hebt gezet – kan op en neer gaan. Zo kun je ook zonder partner het gevoel van penetratie beleven. Samen genieten van een extra sexuele prikkel kan natuurlijk ook. Je sexmachine staat altijd voor je klaar en is onvermoeibaar! 

De meeste sexmachines bedien je met een afstandsbediening of met een draaiknop op het apparaat. Er zijn overigens ook wel sexmachines die niet mechanisch zijn. Dat zijn toestellen waarop je kunt zitten of liggen om sexueel geprikkeld te worden. Er zijn dus nogal wat verschillende soorten sexmachines te koop en evenzoveel woorden in omloop om ze mee te omschrijven: ook de termen neukmachine, fuck machine en love machine worden gebruikt.

Waarom zou je een sexmachine kopen?

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je een sexmachine zou kopen. In basis is het dezelfde reden waarom je ieder ander willekeurig sexspeeltje koopt. Omdat het lekker is, je genot verhoogt en een spannende boost aan je sexleven Sex Machinegeeft. Een extra  voordeel van een mechanisch aangedreven machine is echter dat je je handen vrij hebt. En daarmee kun je dan weer andere fijne dingen doen, bij jezelf of je partner. 

Maar het allergrootste voordeel van de sexmachine is waarschijnlijk het feit dat je penetratie op een levensechte manier kunt beleven. Met een vibrator of dildo kun je ook jezelf of je partner penetreren, maar dat gaat niet automatisch. Je kunt je daarmee niet laten nemen en volledig opgaan in de zalige sensatie daarvan, omdat je wel zelf aan het werk moet. Met de sexmachine hoeft dat niet. Het apparaat doet al het werk voor je en jij hoeft alleen maar te genieten.

 

Sexmachine-plezier voor vrouwen

Voor alle vrouwen kan een sexmachine een waardevolle toevoeging aan hun sexleven zijn. Singles kunnen met de sexmachine heerlijke sex beleven, zonder dat ze daarvoor afhankelijk zijn van een partner. Voor vrouwen die graag sex hebben met een andere vrouw, maar daarbij het gevoel van penetratie missen, is Sex Machine voor hem of haarde sexmachine ook een uitkomst. En vrouwen die een mannelijke partner hebben, kunnen de sexmachine inzetten als superspeeltje: zet een dildo op de sexmachine en doe alle spannende dingen voor die je ook met zijn penis kan doen, of laat je nemen door het apparaat terwijl je partner toekijkt.

Sexmachine-plezier voor mannen

Ook mannen kunnen veel plezier beleven aan dit slim ontworpen apparaat. Hetero-mannen kunnen er een kunstvagina opzetten en zo handsfree genieten van het gevoel dat je een vrouw penetreert. En als je graag kijkt naar iemand anders die seks heeft, dan is de sexmachine ook een uitkomst. Je vrouw kan zich uitleven, terwijl jij toekijkt. Voor mannen die liever gaan voor anale sex: er zijn ook sexmachines te verkrijgen die hiervoor geschikt zijn.

Verschillende standjes en regelbaar stoottempo

 

Als je sex hebt met je partner, wil je dat waarschijnlijk niet altijd op dezelfde manier, in dezelfde houding. Met de sexmachine hoeft dat ook niet. De mechanische arm van de sexmachine is in verschillende posities te zetten, zodat je op allerlei manieren plezier kunt hebben van je machine. Je kunt de machine gebruiken terwijl je ligt, of zit op je hurken of knieën, want met een paar handige draaiknoppen kun je de hoek en hoogte van de arm instellen.

Ook het tempo waarop de arm heen en weer gaat, is naar behoefte in te stellen. De sexmachine die we bij Shotstoys ontwikkeld hebben, haalt een stootsnelheid van 180 stoten per minuut. En dat is snel: de gemiddelde man haalt 50 stoten per minuut! En net als in het echt kun je het tempo met de sexmachine langzaam opvoeren, totdat je precies het ritme hebt gevonden dat jij het lekkerst vindt.

Schoonhouden van je sexmachine

Je sexmachine is snel en makkelijk schoon te maken. Je hoeft alleen maar het opzetstuk dat je hebt gebruikt, de dildo of de kunstvagina, schoon te maken met een toycleaner. Liever niet met gewone zeep en zeker niet met schoonmaakmiddelen, want dat kan het materiaal aantasten en dan heb je een stuk minder lang plezier van je speeltjes.

Vervoeren en opbergen van je sexmachine

Als je sexmachine is thuisbezorgd, wat we discreet en gratis doen, dan kun je hem vrijwel gelijk gebruiken. De Shots sexmachine is namelijk lichtgewicht, dus makkelijk klaar te zetten en te vervoeren, en hij is voorgemonteerd. Je hoeft je dus niet door een ingewikkelde handleiding heen te worstelen voordat je het apparaat kunt gebruiken. Je haalt hem uit de doos en dan hoef je alleen maar de juiste hoek en hoogte in te stellen, het gewenste hulpstuk erop te zetten en kun je los. Zo lang als jij wilt.

Ook fijn aan deze machine: hij is zeer stil in gebruik, dus je hoeft niet bang te zijn dat je buren precies weten wanneer jij je favoriete apparaat weer van stal hebt gehaald.

Geïnspireerd geraakt? De Shots Sexmachine is kwalitatief hoogwaardig en staat garant voor uren plezier! Je kunt hem bij ons discreet bestellen en als je dat doet voor 22.00 uur, dan heb je hem de volgende dag in huis!

Bekijk nu de geweldige aanbieding

 

 

 

Vorige Blog Volgende Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden