Vrouwen en hun sexspeeltjes: waar maak je een vrouw blij mee?

RSS
Vrouwen en hun sexspeeltjes: waar maak je een vrouw blij mee?

Vrouwen en hun sexspeeltjes: waar maak je een vrouw blij mee?

Lang leve de emancipatie van vrouwen. Waar het ooit volstrekt normaal was dat vrouwen geen actieve rol hadden tijdens sex , staat de huidige generatie vrouwen daar heel anders in. Het idee dat vrouwen niet genieten van seks en er überhaupt niet zo’n zin in hebben, is ondertussen wel erg gedateerd. Hoewel, eerlijk is eerlijk, er is nog steeds een (kleine) categorie vrouwen die het genot van man- of vriendlief boven haar eigen genot stelt.

Jammer, want de een hoeft niet per se meer te genieten dan de ander. Mannen én vrouwen kunnen wat ons betreft ongelimiteerd genieten van seks, op de manier die het beste bij ze past. En als je dat wilt, zijn er genoeg leuke, spannende speeltjes om dat genieten een extra boost te geven.

Voor vrouwen die zichzelf een leuk speeltje cadeau willen doen

Als jij je sexleven nog leuker en intenser wilt maken, dan is een sexspeeltje een absolute aanrader. Hiermee kun je jezelf oneindig verwennen, precies zoals jij het lekker vindt. Maar je kunt er ook samen van genieten: 60% van de vrouwen die een sexspeeltje heeft, gebruikt dit (ook) samen met haar partner.

Wat koop je voor jezelf?

Als sexspeeltjes nog onbekend terrein voor je zijn, raak je misschien overweldigd door het enorme aanbod. Wat moet je kopen? En in welke prijscategorie? Over de prijs-kwestie kunnen we vrij duidelijk zijn: over het algemeen zijn de goedkoopste speeltjes niet de beste keus. Deze speeltjes zijn vaak gemaakt van goedkopere materialen, waardoor het speeltje niet altijd prettig aanvoelt of ruikt. Bovendien geldt voor sexspeeltjes dezelfde regel als voor de meeste artikelen: hoe goedkoper, hoe minder goed de kwaliteit over het algemeen is. En dus zijn deze speeltjes vaak snel stuk. Jammer als je er net zo van genoot!

Toch kan een goedkoper speeltje soms wel aan te raden zijn, zodat je eerst kunt proberen of dit voor jou het juiste speeltje is. Zo niet, dan heb je er in ieder geval niet teveel geld aan besteed. Ben je zeker van je zaak? Investeer dan in een speeltje van een betere kwaliteit, daar heb je veel langer plezier van!

Aanraders voor vrouwen om alleen mee te spelen

Als jij iets wilt kopen waarmee je je ook zonder partner kunt vermaken, dan raden wij als goed beginspeeltje een vibrator aan: makkelijk in gebruik en je kunt zowel jezelf ermee penetreren als je clitoris stimuleren. Of beide. Dat ligt aan de keuze die je maakt, want er zijn heel veel vibrators, in allerlei modellen, kleuren en groottes te verkrijgen.

Vergeet niet om er ook glijmiddel bij te gebruiken, want een vibrator is van rubber of siliconen en dat kan wrijving veroorzaken als je niet vochtig (genoeg) bent. En dan is het hele idee van ‘even een fijn moment voor jezelf’ snel verdwenen…

Voor mannen die hun vrouw of vriendin extra willen laten genieten

Als man je vrouw of vriendin een sexspeeltje cadeau doen, dat is wat ons betreft altijd een goed idee. Er zijn alleen wel een paar dingen waar je om moet denken, voordat je enthousiast tot aankoop overgaat. Bedenk bijvoorbeeld eerst of het speeltje dat je in gedachten hebt, ook aansluit bij de sexuele wensen van je vrouw of vriendin. Misschien vind jij een buttplug het ultieme genieten, maar raakt zij bijna in shock alleen al bij het idee van alles wat op anale seks lijkt.

Dus, waar houdt je vrouw of vriendin van? Vindt ze het lekker als je haar clitoris stimuleert? Ga dan op zoek naar een speeltje waarmee dat kan, zoals een vibrator, een trillend eitje of, heel wat anders, bodypaint. Dat kun je prima gebruiken (als inleiding op) orale seks en is nog lekker ook (de chocoladesmaak is een aanrader!).

Maar je kunt het ook in een hele andere hoek zoeken: de speeltjes die vooral bedoeld zijn om seks spannender te maken. Is jouw vrouw of vriendin snel afgeleid? Koop een maskertje. Dan vallen alle visuele prikkels weg en het voordeel is dat andere zintuigen extra gevoelig worden. Ze voelt dus meer en intenser! Koop je er ook nog een setje handboeien bij, dan kan ze zich helemaal laten gaan, want met geboeide handen is er geen andere keuze meer dan je helemaal over te geven en alleen nog maar te genieten.

Uiteraard moet je je wel eerst afvragen of deze cadeautjes in de smaak zullen vallen. Maar de meeste vrouwen houden hier best van, hoewel evenzoveel vrouwen het lastig vinden om dit toe te geven en openlijk te praten over wat ze wel en niet lekker vinden en welke speeltjes ze graag zouden proberen. Op dat vlak schiet de emancipatie nog wat tekort

En verder, in het algemeen: de meeste vrouwen houden niet van heel erg groot. De porno-industrie doet ons dat graag geloven, maar in de praktijk houden de meeste vrouwen veel meer van ‘normale’ formaten.

Veel succes en plezier bij het uitkiezen van een speeltje voor jezelf of je partner!

Vorige Blog Volgende Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden