Blog — Vibrator

RSS
De meest gekke weetjes over sex

De meest gekke weetjes over sex 0

Over sex wordt misschien niet altijd openlijk gesproken, maar vrijwel iedereen houdt er wel allerlei meningen en ideeën op na. En een rondje internet laat zien dat er ook nog steeds heel veel onzin rond gaat. Op al die niet-kloppende aannames gaan we wellicht een andere keer nog in, maar voor nu hebben we 20 rare en grappige wist-je-datjes op een rij gezet. Gewoon, omdat het leuk is om gekke dingen te lezen.
Zwoele nachten met Sasha, de massage wand vibrator van Jil

Zwoele nachten met Sasha, de massage wand vibrator van Jil 0

Sasha is een (in mijn geval) knalroze vibrator, gemaakt van siliconen. Buigzaam, met twee verschillende kanten om te gebruiken, die allebei apart bediend kunnen worden én op tien verschillende snelheden kunnen trillen. Zo’n fancy vibrator heb ik nog nooit gehad.
Ik ben 37 en nog ‘maagd’

Ik ben 37 en nog ‘maagd’ 0

Oké, ik ben al wel ruim 20 jaar seksueel actief, maar tot voor kort was ik nog een maagd. Nee, niet het sterrenbeeld, maar maagd op het gebied van sexspeeltjes. Vroeger zag ik in de welbekende postordercatalogussen wel plaatjes en omschrijvingen van vibrators en later zocht ik ook wel eens online naar sextoys, want ik was wel nieuwsgierig. Maar ik twijfelde toch steeds of ik er nu één zou bestellen of niet. Aan de ene kant leek het me geweldig: zonder partner toch heerlijk klaarkomen door penetratie van een penis-look-a-like, en dan ook nog een van de trillende soort
Een strapon kopen? Keuze genoeg, maar welke past bij jou?

Een strapon kopen? Keuze genoeg, maar welke past bij jou? 0

Een strapon kopen? Keuze genoeg, maar welke past bij jou?

Een strapon kopen is zo gedaan. Maar hoe weet je dat je degene kiest die past bij jou? In deze blog vertellen we je welke strapons er zijn en waar je op moet letten bij het maken van je keuze.

Wat is een strapon?