Blog — sextoys

RSS
Masturberen, we doen het allemaal. Of toch niet? 5 tips om meer uit je soloseks te halen.

Masturberen, we doen het allemaal. Of toch niet? 5 tips om meer uit je soloseks te halen. 0

Wat seks betreft is er bijna geen onderwerp waar zoveel over gezegd en geschreven is als masturbatie. En er is ook bijna geen onderwerp waar zoveel fabels de ronde over doen. Of waarnaar onderzoeken zijn gedaan. Je hoeft maar even te googelen en de, elkaar tegensprekende, feiten vliegen je om de oren. Wat ze gemeen lijken te hebben is dat zo’n 90% van alle mannen én vrouwen weleens masturbeert. De een wat vaker dan de ander, het zij zo. Maar aangezien dat wat ons betreft toch bijna iedereen is, volgen hieronder vijf niet te missen masturbatietips!

Sexspeeltjes voor mannen: totaal geaccepteerd of absolute no-go?

Sexspeeltjes voor mannen: totaal geaccepteerd of absolute no-go? 0

Voor veel mannen is het nog steeds een taboe: het gebruik van sexspeeltjes. Maar waarom eigenlijk? Wat is er mis met het gebruik van een speeltje en waarom is het voor vrouwen zoveel meer geaccepteerd dan voor mannen?
5 Tips voor een Romantisch avondje

5 Tips voor een Romantisch avondje 0

Misschien is jouw partner er ook zo één: als je het hebt over een romantisch avondje, staat hij (of zij natuurlijk) al met glinsterende oogjes klaar om naar de slaapkamer te gaan voor een potje rechttoe rechtaan sex. Gelukkig zijn niet alle mannen en vrouwen hetzelfde en kunnen we onze partners misschien wel een handje helpen om wat romantischer te worden.