Blog — Sex

RSS
Sex: ligt de lat niet veel te hoog?

Sex: ligt de lat niet veel te hoog? 0

In de ‘Tijd’ van zaterdag 3 november, werd uitgebreid stilgestaan bij het thema ‘Liefde en lust’. En daar kwamen toch een aantal interessante wetenswaardigheden voorbij. Zo blijken steeds meer jongeren te wachten op het perfecte moment met de perfecte partner. Gevolg: de helft van alle achttienjarigen is nog maagd en op zesentwintigjarige leeftijd is nog één op de acht mensen maagd. En dat is substantieel meer dan een jaar of tien geleden, toen jongeren gemiddeld op hun zeventiende voor het eerst sex hadden.

Doorbreek de sleur en wordt een seksdiva!!

Doorbreek de sleur en wordt een seksdiva!! 0

Als je de media volgt krijg je de indruk dat het merendeel van de mensen dagelijks ‘hot & steamy’ seks heeft. Mijn werkelijkheid is (helaas) een stuk minder rooskleurig. En zoals verwacht, blijkt na wat onderzoek, dat dat voor de gemiddelde Nederlander geldt. Slechts een derde van alle Nederlanders boven de 25 jaar heeft wekelijks seks. Logisch want we hebben allemaal en druk leven met een leuke baan en lieve vrienden en familie die onze aandacht vragen. Over kinderen nog maar niet gesproken.
De meest gekke weetjes over sex

De meest gekke weetjes over sex 0

Over sex wordt misschien niet altijd openlijk gesproken, maar vrijwel iedereen houdt er wel allerlei meningen en ideeën op na. En een rondje internet laat zien dat er ook nog steeds heel veel onzin rond gaat. Op al die niet-kloppende aannames gaan we wellicht een andere keer nog in, maar voor nu hebben we 20 rare en grappige wist-je-datjes op een rij gezet. Gewoon, omdat het leuk is om gekke dingen te lezen.
Eten en sex: een prima combinatie!

Eten en sex: een prima combinatie! 0

Eten kun je heel goed inzetten als middel om lust op te wekken. Op meerdere manieren overigens. Een romantisch diner voor twee, al of niet met kaarslicht en goede muziek , kan jou en je partner zomaar in de stemming brengen voor een fijne, lange avond samen. Zeker als je niet zomaar een maaltijd op tafel zet, maar gebruik maakt van afrodisiaca, oftewel lustopwekkend eten.

Seks op vakantie: wat mag wel en niet in het buitenland?

Seks op vakantie: wat mag wel en niet in het buitenland? 0

Nog even en de zomervakantie staat weer voor de deur. Je gaat een paar weken optimaal genieten met je geliefde, of misschien ga je voor een spannende vakantieliefde. Allemaal prima, althans, in onze nuchtere Nederlandse ogen. Maar niet overal denkt men zo luchtig over seks.