Blog — Feromonen

RSS
De goede muziek wakkert je opwinding aan en bevordert je seksbeleving

De goede muziek wakkert je opwinding aan en bevordert je seksbeleving 0

Muziek en seks, ze lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer je nagaat hoeveel nummers alleen al expliciet of impliciet over seks gaan zou dat je niet moeten verbazen. Ook de impact van sexy muziekvideo’s, mode en andere uitingen in de populaire cultuur zijn niet te ontkennen. Maar wát is de impact van muziek op ons brein? En raak je er écht meer opgewonden van, draagt het bij aan je seksbeleving? Wij zijn overtuigd van wel.
5 Tips voor een Romantisch avondje

5 Tips voor een Romantisch avondje 0

Misschien is jouw partner er ook zo één: als je het hebt over een romantisch avondje, staat hij (of zij natuurlijk) al met glinsterende oogjes klaar om naar de slaapkamer te gaan voor een potje rechttoe rechtaan sex. Gelukkig zijn niet alle mannen en vrouwen hetzelfde en kunnen we onze partners misschien wel een handje helpen om wat romantischer te worden.

Feromonen geven je aantrekkingskracht een boost

Feromonen geven je aantrekkingskracht een boost 0

In de marketing is het al langer gebruikelijk: de bewuste inzet van geuren om het gedrag van mensen te beïnvloeden. Onbewust doen mensen en dieren dit zelf ook: feromonen zijn natuurlijke lokstoffen die we uitscheiden om seksueel aantrekkelijk te zijn voor andere geslacht. En omdat dit een aantoonbaar effect ...