Op zoek naar de juiste vibrator, hoe doe je dat?

RSS
Op zoek naar de juiste vibrator, hoe doe je dat?

Op zoek naar de juiste vibrator, hoe doe je dat?

Je hebt de knoop doorgehakt en het lijkt je wel wat: een vibrator. Een slimme keuze natuurlijk, de vibrator is een van de meest verkochte speeltjes voor wat extra genot voor vrouwen. Ideaal voor soloseks, maar ook heel goed geschikt voor met zijn twee. Maar als je er nog nooit eentje gebruikt hebt, hoe maak je dan een keuze? Er is een enorm aanbod aan vibrators die in verschillende maten, vormen, ritmes en kleuren jou naar een hoogtepunt kunnen brengen.

Zullen we je een beetje helpen bij het maken van een keuze? In dit blog zetten we verschillende soorten vibrators op een rij en zo zorgen we er voor dat jij de vibrator vindt die bij je past. En jou het ultieme genot kan brengen. Want van een goede vibrator heb je nog jaren heel veel plezier!

Klassieke vibrators

We kennen hem allemaal wel: de klassieke vibrator. Deze vibrator heeft de vorm van een penis en is bedoeld, je raadt het al… voor inwendige stimulatie. Je kunt ze krijgen in verschillende maten, zodat je er eentje kunt uitzoeken die bij je past. Want de één houdt nu eenmaal van een wat groter formaat en de ander vindt het genot bij een wat kleinere of medium size vibrator. De klassieke vibrator heeft verschillende trilstanden. Deze vibraties zorgen voor de stimulatie die jou naar je hoogtepunt brengt. Of je nu van de wat intensere vibraties houdt, of meer opgewonden raakt van een wat subtieler en rustiger ritme: al onze klassieke vibrators hebben verschillende standen. Ook erg leuk: ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals bijvoorbeeld onze Lowri in vrouwelijk turquoise (€ 24,95). Of de Simplicity ILA (€ 56,95) in een strak en stoer zwart design.

Clitoris vibrators

Sommige vrouwen raken meer opgewonden van uitwendige stimulatie, dan van inwendige stimulatie. Voor hen zijn er de clitoris vibrators. Bereik jij ook het gemakkelijkste je hoogtepunt als je clitoris gestimuleerd wordt? Dan is een clitoris vibrator voor jou de beste keus. Met deze vibrator stimuleer je met verschillende vibratiestanden je clit. Ben je heel gevoelig, dan maak je gebruik van de wat fijnere trillingen. Houd je van een meer intensere stimulatie, dan zet je hem op een wat stevigere vibratiestand. Ook clitoris vibrators zijn er in verschillende kleuren en vormen. Ze zijn over het algemeen wat kleiner gevormd dan de klassieke vibrators, dus ook makkelijker om even mee te nemen.
De HIKY (€ 98,95) heeft een bijzondere functie. Het mondje gaat over de clitoris en door de zuigkracht wordt je clitoris extra gestimuleerd: een overweldigende, plezierig ervaring.

Rabbit vibrators

Ook wel bekend als de Tarzan en natuurlijk ook van Sex in the City: de rabbit vibrator. Deze vibrator zorgt voor de stimulatie van je vagina én van je clitoris tegelijk. Dus zowel uitwendige en inwendige vibraties: voor veel vrouwen een ultieme tool om klaar te komen. Met de gebogen schacht van deze vibrator stimuleer je je vagina en je G-spot. En met de flexibele clitorisstimulator kom je al snel tot je clitorale hoogtepunt. De ultieme bevrediging dus, met dubbel genot. Ook de rabbit vibrators zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, zoals de luxe Jil Keira in klassiek zwart of krachtig paars voor € 89,95.

Mini vibrators

Klein maar fijn, dat kun je gerust zeggen van de mini vibrators. Je zult het niet zeggen, als je kijkt naar het formaat, maar er ligt een krachtige motor in deze kleine sexspeeltjes. Je stopt ze door hun formaat eenvoudig in je tas of koffer en neemt ze dan overal met je mee. Maar ook op je nachtkastje of onder de douche zijn deze hebbedingen zeker op hun plek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, groottes en kleuren. Zoals de Thin Vibe Mini Vibrator van € 8,95. Klein formaat, grote hoogtes. 

Massage wand

Een topper die we je eigenlijk niet willen onthouden: de massage wand. Oorspronkelijk bedoeld als massage tool voor het hele lichaam, zorgt een krachtige wand vibrator voor heel veel genot. De wand vibrator kan niet gebruikt worden voor inwendige stimulatie, maar toch zijn heel veel vrouwen wel echt heel enthousiast over deze ‘toverstaffen’. De massage wand is krachtig & multifunctioneel en zorgt zowel voor het voorspel als de stimulatie van de clitoris. Daarnaast ziet de wand vibrator er ook nog eens heel goed uit, zoals deze Retro Layla van € 108,95. Of de Mjuze Wanderfull Massage Wand van € 138,95 die wel dubbelzijdig te gebruiken is en daarmee ook voor inwendige stimulatie kan zorgen.

Hopelijk heb je een beter beeld gekregen bij de soorten vibrators die verkrijgbaar zijn. Om het een beetje overzichtelijk te houden, hebben we nog niet eens alle varianten besproken. Dus neem gerust eens een kijkje in ons overzicht. 

Naast soort, formaat en kleur zijn er nog wat andere kenmerken die je in je keuze mee kunt nemen. Zo kun je sommige vibrators onder de douche gebruiken. En is het fijn om te weten of een vibrator oplaadbaar is of op batterijen werkt. We wensen je natuurlijk veel plezier met uitzoeken én vooral met het uitproberen van jouw vibrator!

Vorige Blog Volgende Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden