Masturberen, we doen het allemaal. Of toch niet? 5 tips om meer uit je soloseks te halen.

RSS
Masturberen, we doen het allemaal. Of toch niet? 5 tips om meer uit je soloseks te halen.

Masturberen, we doen het allemaal. Of toch niet? 5 tips om meer uit je soloseks te halen.

Wat seks betreft is er bijna geen onderwerp waar zoveel over gezegd en geschreven is als masturbatie. En er is ook bijna geen onderwerp waar zoveel fabels de ronde over doen. Of waarnaar onderzoeken zijn gedaan. Je hoeft maar even te googelen en de, elkaar tegensprekende, feiten vliegen je om de oren. Wat ze gemeen lijken te hebben is dat zo’n 90% van alle mannen én vrouwen weleens masturbeert. De een wat vaker dan de ander, het zij zo. Maar aangezien dat wat ons betreft toch bijna iedereen is, volgen hieronder vijf niet te missen masturbatietips!

Tip 1: Kom in de juiste stemming

Ook voor goede soloseks is de juiste stemming essentieel. En dat wordt nog weleens onderschat. Er is niks mis mee om het voor jezelf zo aangenaam mogelijk te maken. Sfeer, geur, verlichting, muziek; het zijn allemaal onderdelen die van invloed zijn op je gemoedstoestand. Dus steek een kaarsje aan en zet een lekker sensueel muziekje op en ontspan voor het masturbatiefeest losbarst.

Tip 2: Gebruik glijmiddel

Glijmiddel zorg ervoor dat je de wrijving bij het masturberen heel anders ervaart dan wanneer je het niet gebruikt. Doordat alles gladder wordt voelt het allemaal prettiger aan, het is niet voor niks zo dat het lichaam bij zowel mannen als vrouwen zelf vocht aanmaakt. Dus waarom zouden we het niet een handje helpen. En voor de extra variatie en het prikkelen van andere zintuigen kun je zelfs voor een glijmiddel met een geur en smaakje gaan!

Tip 3: Probeer verschillende masturbatietechnieken

Voor zowel hem als haar zijn er verschillende technieken om te masturberen. Hij kan, natuurlijk naast het ‘standaard’ aftrekken, denken aan stimulatie van het toompje of de ballen. Waarbij zij, naast de meest gebruikte techniek de cirkelbeweging waarbij de (omgeving van de) clitoris in een draaiende beweging gestimuleerd wordt, ook de G-spot kan stimuleren. Wat het ook spannend maakt is om te proberen te masturberen met je niet preferente hand.

Tip 4: Gebruik een seksspeeltje

Deze tip kan hier natuurlijk niet ontbreken. Voor soloseks zijn voldoende speeltjes aanwezig die de beleving intenser kunnen maken. Er staat tenslotte nergens geschreven dat je alleen met je handen kunt masturberen. Voor hem zijn er diverse masturbators te verkrijgen. Omdat die handige hulpmiddelen van siliconen zijn gemaakt, voelen ze erg natuurlijk aan. Ze geven net even die andere sensatie dan je eigen hand. Wil je als vrouw eens je clitoris stimuleren met een speeltje? Probeer dan eens een clitoris-vibrator, je weet niet wat je overkomt.

Tip 5: Stel je orgasme uit

Deze tip vraagt het nodige van je zelfbeheersing, maar als je dit tot in perfectie beheerst zal je orgasme regelrecht sensationeel zijn. Je bevredigt jezelf tot je je orgasme voelt naderen, zo dicht mogelijk tot het point of no return. Zodra je dat punt bereikt stop je direct met álle stimulatie. Neem nu even rust tot je voelt dat de energie in je lichaam gezakt is. Begin vervolgens opnieuw met masturberen. Deze stappen kun je herhalen tot je besluit jezelf te laten gaan en klaar te komen. Succes gegarandeerd.

Inspiratie genoeg om je soloseksleven op te leuken toch? We wensen je veel plezier met deze tips en hopen dat je spetterende orgasmes beleeft.

Vorige Blog Volgende Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden