Een penisverlengend middel: gebruiken of niet?

RSS
Een penisverlengend middel: gebruiken of niet?

Een penisverlengend middel: gebruiken of niet?

Ben jij een van die vele mannen die ervan overtuigd is dat zijn penis veel kleiner is dan gemiddeld? Daar ben je dan geen uitzondering in: jaarlijks bezoeken heel wat mannen de uroloog om de mogelijkheden van een penisvergroting te bespreken. Dat is echter een vrij radicale en bovendien prijzige oplossing, die door de meeste ziekenhuizen alleen maar wordt uitgevoerd bij mannen die een micropenis hebben. Het goede nieuws is echter dat een operatie niet je enige mogelijkheid is: er bestaan ook penisverlengende middelen.

Voordat je je nu enthousiast stort op het ruime assortiment poeders, pillen en smeersels, willen we je graag eerst wat achtergrondinformatie geven, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Is ‘ie echt zo klein, of zit het tussen je oren?

Voor de meeste mannen geldt namelijk dat ze in werkelijkheid helemaal geen kleine penis hebben, maar dat ze dénken dat ze dat hebben. Deze mannen vergeten massaal dat (porno)films niet per se een realistisch beeld geven en dat je je daar dus beter niet aan kunt afmeten. Medici classificeren een kleine penis namelijk als een penis die (in slappe toestand) minder is dan 6 centimeter. Een gemiddelde penis is 9,8 centimeter, met een erectie van 14,8 centimeter. Alles daarboven is bovengemiddeld groot.

Dus, misschien haal je nu opgelucht adem en bedenk je dat het allemaal wel meevalt en dat het bij jou ook meer het idee is dan een feit. Nee? Dan wordt het tijd om je bij te praten over alle mogelijke opties.

Probeer eerst dit

Allereerst zijn er een aantal dingen die je kunt doen die niet gevaarlijk zijn en geen bakken met geld kosten: afvallen, stoppen met roken, weinig alcohol drinken en veel bewegen. Wat dat met de lengte van je penis te maken heeft? Mannen met overgewicht ervaren hun penis vaak kleiner dan dat hij is, vanwege het vet op hun schaambeen. Je penis zakt hier als het ware in weg en lijkt dus kleiner. Afvallen en het vet op je schaambeen kwijtraken, kan ervoor zorgen dat je zomaar twee centimeter meer penis krijgt.

En wie veel beweegt, bij voorkeur niet rookt en matig drinkt, heeft en betere conditie en een betere doorbloeding. Dat levert een hardere erectie op, die groter oogt dan een minder harde variant. Je penis is in werkelijkheid dan weliswaar niet langer, maar het lijkt wel zo.

Penisverlengende oefeningen – dag grotere penis, hallo erectieprobleem

Als je vijf minuten Googlet, dan vind je een heel arsenaal aan penisverlengende oefeningen. Google je nog vijf minuten door, dan zul je ook genoeg informatie vinden die je duidelijk maakt dat je je beter verre kunt houden van deze oplossing. Zeker als het gaat om oefeningen waarbij je gewichten aan je penis moet hangen. Het lijkt misschien onschadelijk en passend in de categorie ‘baat het niet dan schaadt het niet’, maar dat is niet waar. Deze oefeningen werken niet of nauwelijks, maar ze kunnen wel serieuze, blijvende schade aanrichten aan je bloedvaten, je huid of je zwellichamen. Dan ben je dus nog verder van huis; je penis is er niet langer van geworden, maar ondertussen heb je jezelf wel een erectieprobleem getraind.

De penispomp – geeft een hardere erectie, maar géén langere penis

Met een penispomp wordt je penis vacuüm gezogen, waardoor extra bloed naar je penis gaat. Dit helpt je om een hardere erectie te krijgen, maar niet om hem langer te maken. Een ook hierbij geldt: rustig aan, want als je een slechte pomp gebruikt, of er verkeerd mee omgaat, zit je met de gebakken peren: een gekneusde penis, gesprongen bloedvaten, littekenweefsel, of andere narigheid. Daarom adviseren wij om altijd te zorgen voor een penispomp van goede kwaliteit. Laat je ook goed informeren over het juiste gebruik ervan.

Penisverlengende pillen en crèmes – gebruik je gezonde verstand

Er zijn genoeg middelen op de markt die heel veel beloven op dit gebied: volgens sommige middelen krijg je er in een paar weken maar liefst zeven centimeter bij! Het is maar goed dat dat onzin is, want stel je voor dat je al een gemiddelde penis had, dan zou je met dit middel voortaan rondlopen met een penis waar de gemiddelde hengst jaloers op zou zijn.

Wat echter wel kan, is dat de penisverlengende crème ervoor zorgt dat je een hardere erectie krijgt. Hierdoor staat je penis rechterop en lijkt daardoor langer. Een dergelijke crème bevat bovendien vaak stimulerende stoffen die ervoor zorgen dat je penis steviger en groter aanvoelt. En dat geeft jouw zelfvertrouwen gegarandeerd een boost. Als je een dergelijke crème of spray wilt kopen, zorg er dan wel voor dat je een goed penisverlengend middel koopt, van een betrouwbare leverancier. Je wilt tenslotte geen schadelijke stoffen op je penis smeren, toch?

Het voordeel van een goede penisverlengende crème, bijvoorbeeld ten opzichte van oefeningen met gewichten, is dat het een stuk veiliger is. Je loopt hierbij niet het risico dat je schade toebrengt en uiteindelijk eindigt met erectieproblemen of een misvormde penis.

Wil je je alleen richten op een hardere erectie en niet zozeer op een grotere penis, dan kun je ook kiezen voor een erectiestimulerend middel, of een cockring.

Succes!

 

Vorige Blog Volgende Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden