5 Tips voor een Romantisch avondje

RSS
5 Tips voor een Romantisch avondje

Vijf tips voor een romantisch avondje, ook in de zomer

Misschien is jouw partner er ook zo één: als je het hebt over een romantisch avondje, staat hij (of zij natuurlijk) al met glinsterende oogjes klaar om naar de slaapkamer te gaan voor een potje rechttoe rechtaan sex. Gelukkig zijn niet alle mannen en vrouwen hetzelfde en kunnen we onze partners misschien wel een handje helpen om wat romantischer te worden.

Mijn vriend is best romantisch. Nou ja, vooral in het najaar en in de winter dan. Want dan is het vroeg donker en steekt hij vaak de kaarsjes al aan als ik de kinderen naar bed breng. Vervolgens kijken we samen tv of doen we een spelletje, onder het genot van een lekker hapje en een drankje. En als we dan naar bed gaan, blijkt mijn vriend telkens weer een gentleman. Hij denkt niet alleen aan zijn eigen genot, maar heeft het tot sport verheven om eerst mij een hoogtepunt te bezorgen, voordat hij aan zijn trekken komt. Je zou zeggen dat ik niks te klagen heb. En dat klopt, behalve in de zomer. Want dan blijven de kaarsen in de kast, blijft de tv vaak uit en ook de spelletjes zien het daglicht ineens niet meer. Blijft over: die glinsterende oogjes als we naar de slaapkamer gaan. Hoe kunnen we, ook ’s zomers, toch de romantiek wat verhogen? Ik geef je graag vijf tips.

 

  1. Gebruik een parfum met feromonen. Feromonen zijn stofjes die onbewust lustopwekkend werken. Zo kom je eigenlijk vanzelf al in een romantische stemming. Lekker knuffelen en aan elkaar zitten, ontdek elkaar zonder direct tot de daad over te gaan…
  2. En als de kleren dan toch uit gaan, zorg er dan voor dat er een mooi setje onder zit. Het is toch een stuk romantischer als je man een sexy string aan heeft in plaats van een slobberende boxershort. En als vrouw voel je je gelijk een stuk vrouwelijker in een sexy body of een mooie beha. En met onze ruime collectie lingerie voor haar, maar ook voor hem, is er altijd wel iets wat je leuk vindt.
  3. Maak van elkaar een levend kunstwerk met onze bodypaint. Lekker creatief met elkaar bezig zijn en als je klaar bent, kun je kiezen wat je met de bodypaint wil doen: lik je het van je partner af, ga je samen douchen of was je elkaar voorzichtig met een zacht washandje? Zacht en teder zijn hier de kernwoorden die de romantiek verhogen.
  4. Verwen elkaar eens met een heerlijke (lichaams)massage. Je kunt hier gewoon massageolie voor gebruiken, maar probeer ook eens een massagekaars. Dan heb je twee vliegen in één klap: een romantische massage en kaarslicht! Met een massagekaars smelt je de heerlijk geurende massageolie in de kaars, die je vervolgens over elkaars lichaam kunt schenken. Wees niet bang: de olie wordt niet warmer dan 37 graden, dus je kunt je niet verbranden. En wil je niet alleen je handen gebruiken, dan kun je kiezen voor een body-to-body-massage, of gebruik een van de massageaccessoires, zoals een handschoen of een massageroller.
  5. Probeer sextoys met elkaar uit. In het begin zal het misschien wat onwennig zijn, maar na verloop van tijd weet je precies wat je lekker vindt. Denk bijvoorbeeld aan de remote toys, zoals de vaginale eitjes met afstandsbediening (Lees ook de review van vibrerende eitjes). Wat is er nu romantischer dan je partner volledig te vertrouwen en hem of haar de afstandsbediening te geven. Zo kun je, om de spanning wat op te voeren, je speeltje zelfs buiten de deur gebruiken, zonder dat iemand het ziet. Tijdens een zomerse picknick, op een feestje of als je romantisch uit eten gaat; versterk jullie band door elkaar volledig te vertrouwen en een geheimpje te delen wat alleen jullie weten.

Kortom, er zijn genoeg ideeën voor een romantisch avondje, zelfs in de zomer! Wees creatief, verwen elkaar en het belangrijkste: heb aandacht voor elkaar. Ga iets samen doen, of dat nu thuis of buitenshuis is. En heb je een beetje hulp nodig? Weet dan dat wij een ruim assortiment aan lingerie, massageolies en sexspeeltjes hebben. En nog veel meer wat jou kan helpen bij jouw romantische avondje.

Vorige Blog Volgende Blog

  • Redactie Shots
Commentaar
Geef commentaar
Uw naam:*
E-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: Alle berichten worden vooraf gecontroleerd.

* Verplichte velden